Julia - ocena (1) Pizzeria godna polecenia :) Przemiłe kelnerki serwują naprawdę pyszne jedzenie! Julia Anna - ocena (1) Pyszne jedzenie. Przemiła obsługa. Zawsze wracam tu z przyjemnością Anna Marta - ocena (1) Wszystko pyszne - polecam makaron z krewetkami Marta
Xenia - ocena (1) bardzo smaczne i przytulne Xenia Andrzej - ocena (1) Pyszne jedzenie Andrzej Kajanna55 - ocena (1) Długi czas oczekiwania. Miła obsługa. Pizza na 4,5/6 Kajanna55 Tomasz.w - ocena (1) Super smacznie!! Serio! Pizza rewelacja, makarony pycha :). Obsluga bardzo... Tomasz.w Joanna - ocena (1) Wszystko pyszne: pizza, pannini, sałatka. Polecamy Joanna DonBerry - ocena (1) Bardzo smaczne jedzenie , ceny spoko, porcje również okazałe, nie wiem jak na... DonBerry ACH - ocena (1) Dostawa opóźniona i niekompletna. Brakujące zamówienie miało byc dostarczone... ACH Tomi - ocena (1) Warto, bardzo dobrej jakości składniki, super osoby Tomi Paweł - ocena (1) Pizza zimna soków zapominają dopisać zawsze od nich zamawiałem ale już nie... Paweł Ewgenia - ocena (1) Poprostu super jedzenia Ewgenia Dorota - ocena (1) Najlepsza pizza w mieście! Bardzo dobre ciasto, pyszny włoski sos pomidorowy... Dorota Dorota - ocena (1) Najlepsza pizza w mieście! Bardzo dobre ciasto, pyszny włoski sos pomidorowy... Dorota Ewelina - ocena (1) Bardzo smaczny mielony i pierś z grilla. Nowi właściciele naprawdę się... Ewelina Natalia - ocena (1) Dziś, ze względu na awaryjną sytuację, zamówiłam obiad z Bistro Obłuże.... Natalia Tomasz Tabeau - ocena (1) Doskonała pizza. Szybka Obsługi. Tomasz Tabeau Stały klient - ocena (1) Po wielu wizytach oraz zamówieniach na wynos poziom i jakość utrzymana :) Stały klient Nieznany - ocena (1) Zamówiłem od państwa pizzę po raz pierwszy i niestety jestem rozczarowany.... Nieznany