Paweł - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... Paweł Ewelka - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i jakość usług. Zespół... Ewelka Grzegorz - ocena (3) Nie polecam , pizza surowa , zimna , złej jakości ser , i ta cena za 50 zł... Grzegorz
Weronika - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... Weronika Damian - ocena (1) Najlepsza pizza jaką jadłem. Wysokiej jakości składniki i przede wszystkim... Damian Paweł - ocena (1) Firma zasługuje na uznanie za doskonałą obsługę klienta. Produkty są wysokiej... Paweł Robert - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Robert Mariusz - ocena (1) Firma świadczy usługi na najwyższym poziomie, a ich zespół jest niezwykle... Mariusz Radosław - ocena (1) jest świetna, robiona przez prawdziwych włochów na cieńkim cieście. Pizzeria... Radosław Zu - ocena (1) Pizza jak zawsze przepyszna, cała rodzina prowadząca restaurację jest... Zu Joanna - ocena (1) Najlepsza, polecam !!! Joanna Magda - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, pizza super smaczna, próbowaliśmy tej z pistacjami.... Magda Paweł - ocena (1) Pizza ,klasyka od lat,inna od wszystkich innych;) Paweł Głodny - ocena (1) Bardzo smaczna pizza i do tego wyśmienita kawa. Sympatyczna bardzo obsługa .... Głodny Marco - ocena (1) Pyszna pizza z świetnych świeżych produktów. Marco Karolina - ocena (1) Przepyszna pizza ! Zdecydowanie lepsza niż jak było Tesoro Express i w... Karolina Łukasz - ocena (1) Dno. Czas oczekiwania 160 minut a pokazuje że 75. Szok. Pizza słaba bardzo. Łukasz Małgorzata - ocena (1) Lepszej pizzy nie jadłam nigdzie! Bardzo bogato obłożona dodatkami ozdobiona... Małgorzata Nairda - ocena (1) wspaniała, chodzę od lat i nie przestanę. Nairda Tomasz Duszyński - ocena (1) Nie polecam. Moja pełna opinia jest dostępna w Google. Tutaj jest za mało... Tomasz Duszyński