Dawid - ocena (1) Bardzo ładny wystrój lokalu, sympatyczna obsługa oraz przepyszne jedzenie Dawid mieszkaniec Gdyni - ocena (1) Pani zawsze miła i można porozmawiać, doradzi. Pizze najwyższego lotu.Przede... mieszkaniec Gdyni Daria - ocena (1) Przepyszna , chętnie wracam Daria
Paulina - ocena (1) Wg dzieci i mnie to najlepsza pizza w mieście z indywidualnym podejściem do... Paulina Maciej - ocena (1) Super pizza, chyba najlepsza jaką jadłem w Trójmieście Maciej Mariusz - ocena (1) Super pizza i obsługa Mariusz Monika - ocena (1) Najlepsza pizza i makarony w Gdańsku :-) Monika Sylwia - ocena (1) Klasyka,pyszna Klasyka,smak dzieciństwa który nadal trwa,Byłem dzieckiem... Sylwia Karolina - ocena (1) Pyszna pizza! Kupujemy regularnie :) Karolina Karolina - ocena (1) Najlepsza pizza! Jestem stałą klientką :) Karolina Marek - ocena (1) Polecam wyśmienita pizze. Marek Michał - ocena (1) Bardzo dobra pizza i super kontakt. Michał Edi - ocena (1) Marco genialna rodzinna Pizzeria milion lat temu była na ul.Lelevela od wielu... Edi Pizza meksykańska - ocena (1) Najlepsza pizza w mieście Pizza meksykańska Danuta Seklecka-Galińska - ocena (1) Byłam 3x i zawsze bardzo dobre doznania kulinarne .Ciasto cienkie ,... Danuta Seklecka-Galińska Kasia - ocena (1) Pizza bardzo wysuszona, bardzo mało dodatkow. Do tego bardzo niemiły właściciel. Kasia Sławomir - ocena (1) Wyjątkowo smaczne pizze, jak bym był w Włoszech... Sławomir Mim - ocena (1) świetna pizza, super obsługa Mim Paweł - ocena (1) Bardzo smaczna pizza,super ciasto. Paweł Chris - ocena (1) Wspaniał a pizza! Chris