Krystyna - ocena (1) Najlepiej wypieczona pizza.polecam Krystyna Bartek - ocena (1) najlepsza pizzeria w Gdańsku Bartek Cezary - ocena (1) pizzeria ktora ma w nazwie szamot piecze na siatka, slabo Cezary
Bartosz - ocena (1) Pizza niezmiennie wyśmienita. Rodzinna atmosfera. Nieszablonowe miejsce. Bartosz Smakosz - ocena (1) Super smak, dobrej jakości składniki Smakosz Wojtek - ocena (1) najlepsza pizza ,niezwykle smaczne dodatki najwyzszej jakosci od samego... Wojtek Maggie - ocena (1) Pysznie! Zawsze pysznie! Maggie Krystian - ocena (1) Najwyższa jakość składników, tworzona z największą pasją. Krystian Paweł - ocena (1) Totalnie nie polecam! Zamówiłem pizzę z dostawą za pośrednictwem oficjalnej... Paweł JSz - ocena (1) pyszna pizza,wspaniale ciasto wielozbozowe, miła obsluga JSz Paweł - ocena (1) Na razie najlepsza pizza w 3 city jaką jadłem. Polecam Paweł Ania - ocena (1) Doskonała pizza Ania Piotrek - ocena (1) Super jedzenie. Pyszne pizze Piotrek Gemini70 - ocena (1) Często bywam w tej pizzeri. Ciasto cienkie, duzy wybór smaków, ceny przystepne. Gemini70 Gość na Śląskiej - ocena (1) Pizza bardzo dobra, jedna z lepszych w Trójmieście. Szczególnie Tartufo... Gość na Śląskiej Marek - ocena (1) W Neapolu tak nie smakowały jak ta w Mące i Kawie Marek Nelagabi - ocena (1) Pyszne ciasto, dużo składników. Nelagabi Olek - ocena (1) niecodzienna pizza, składniki premium, to nie jest konkurecja dla kebaba, to... Olek Bartosz - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie i obsługa polecam Bartosz Gdynia - ocena (1) Moja ulubiona, najlepsza prosto z pieca. Gdynia