Agata - ocena (1) Od 30 lat wierny klient Od 3o lat smacznie i w przystępnych cenach Agata drtygrys - ocena (1) Foccacia smaczna i uczciwa, dwie spore połówki - porządnie przekąsić mogą... drtygrys Marcin - ocena (1) Pizza smakuje jak we Włoszech. Ciasto fenomenalne, dobre składniki i proste... Marcin
Mieszkaniec - ocena (1) Najlepsza pizza w trojmiescie, bardzo miła i pomocna obsługa, świeże włoskie... Mieszkaniec Rene - ocena (1) Pizza mokra z 2 kawałkami sera, który się nie roztopił. Ciasto nie dopieczone... Rene Kaska - ocena (1) Mega dobra pizza Burrata cotto . Uwielbiam Kaska Michał - ocena (1) Byłem głodny wpadłem na szybko i uwierzcie że to jest najlepsza pizza w... Michał Maciek - ocena (1) Bardzo dobra pizza, ciasto idealne, obsługa natychmiastowa, składniki na... Maciek Marcin - ocena (1) Świetna pizza z dobrymi jakościowo składnikami, obsługa miła i profesjonalna... Marcin aleksander - ocena (1) Bardzo miła obsługa, zawsze pomocna, moim zdaniem najlepsza pizza w całym... aleksander Wioleta - ocena (1) Najlepsza pizzeria, jestem od lat klientem i nigdy się nie zawiodłam. Bardzo... Wioleta Adam - ocena (1) Bardzo bardzo dobra pizza Adam Adam - ocena (1) Coś pięknego. Ciężko zjeść we Włoszech tak dobrą neapolitańską pizzę, dziękuję Adam Anna - ocena (1) Pizza pyszna, klimat bardzo miły, oliwy do wyboru, smakowe i normalne. Polecam Anna Krzysztof - ocena (1) Ola miła obsługa Krzysztof Jerry - ocena (1) Ciasto bardzo smaczne, dobrze wygarowane, struktura aldente. Fajne kompozycje... Jerry Amelia - ocena (1) Prawdziwa włoska pizza, pyszne ciasto, świeże i jakościowe składniki. Na... Amelia zuza - ocena (1) Jest fajnie syto smacznie zuza Grzegorz - ocena (1) Pizza. Marzenie. Lepszej nie jadłem. Grzegorz romero - ocena (1) Najlepsza pizza neapolitańska w Trójmieście (subiektywnie). Świetne ciasto i... romero