Joanna - ocena (1) Bardzo smaczne jedzenie przytulny wystrój i sympatyczna obsługa młodej... Joanna KatKwiat - ocena (1) Bardzo dobre ciasto na pizzę, świeże i różnorodne składniki do pizzy. Pyszna!... KatKwiat Cesar - ocena (1) pyszne jedzenie i słodkości,polecam !! Cesar
Monika - ocena (1) serdecznie polecam, świetna obsługa, pyszne jedzenie i słodkości, wszystko na... Monika Daria - ocena (1) Pyszne jedzenie - pizza oraz spaghetti. Pani Ola świetnie doradza dania pod... Daria Anna - ocena (1) Co tu dużo pisać , od lat nie zmiennie ten sam wspaniały smak, obsługa i ceny Anna Adam - ocena (1) Super jedzenie i super atmosfera Adam Marek - ocena (1) Jeśli ktoś chce spróbować pizzy troszkę innej smakowo, to polecam Barcelona i... Marek Kasia - ocena (1) Polecam z całego serca!!! Kasia Piotr - ocena (1) Pizza dobra czas realizacji gorszy. Nie zamykają się w 15 minutac. Czekałem... Piotr Mateusz - ocena (1) Powiedziałem że jestem głodny i zamiast godziny zapowiadanej czekalem 25... Mateusz Piotr - ocena (1) Pizza tak cienka ,że chyba nawet nie ma ciasta tylko ranty wysokie.Dwa lata... Piotr Kastjusz - ocena (1) Świetna pizza , polecam Kastjusz Justyna - ocena (1) Bardzo dobra i smaczna pizza. Polecam Justyna Marcin - ocena (1) Najlepsza Pizza jaką jadłem! Marcin Bartosz - ocena (1) Pizza idealnie wypieczona, aromatyczna i pełna smaku. Prawdziwa uczta dla... Bartosz Sylwia - ocena (1) Zdecydowanie jedna z najlepszych pizzerii, w jakich byliśmy! Pizza... Sylwia Julia - ocena (1) Pizza baaaardzo dobra, ciasto chrupiące. Obsługa przemiła, lokal przepiękny.... Julia Martin.s - ocena (1) Przepyszna pizza neapolitańska z pieca opalanego drewnem a nie jak większość... Martin.s Agata - ocena (1) Od 30 lat wierny klient Od 3o lat smacznie i w przystępnych cenach Agata