mer - ocena (1) Pizza bardzo mi smakuje ale nie podoba mi się, że psy siedzą przy stoliku, a... mer Jo - ocena (1) Świetna restauracja z przesympatyczną obsługą i klasyczna kuchnią włoską. Na... Jo JA - ocena (1) fajny lokal super pizza JA
Żaneta - ocena (2) Klimat 5 obsługa 5 dodatki do pizzy 5 ale ciasto 0 jak dla mnie jeden wielki... Żaneta Tom - ocena (1) Najlepsza pizza ' polecam Tom Krystyna - ocena (1) Pysznie, bardzo dobre składniki Krystyna Pafcio - ocena (1) Najlepsze pizze świata. Pafcio Maciej - ocena (1) Super pizza. Rosario też super;) Maciej Piotr - ocena (1) Klika razy osobiście i na wynos . Jedzenie bardzo smaczne , obsługa super ,... Piotr Macio - ocena (1) Jak dla mnie najlepsza. Macio Cedrowa - ocena (1) Świetna pizza , szybka dostawa Cedrowa Paulina - ocena (1) Restauracja Sempre w Sopocie to miejsce, które przyciąga uwagę swoim... Paulina Klient - ocena (1) Słuchałeś kiedyś Hansa Zimmera i kojarzysz jego wielkie dzieła? Pani Gosia w... Klient Karol - ocena (1) Zabrałem dzisiaj swoją żonę na kolacje, nie spodziewałem się że miejsce... Karol Stały klient - ocena (1) Rewelacyjna pizza. Polecam! Stały klient Kris - ocena (1) Super pizza i obsluga Kris Tomasz - ocena (1) masakra czekaliśmy 1,5 godziny na pizzę, postanowiłem zadzwonić i... Tomasz Kasia - ocena (1) Fantastyczna Restauracja i Obsługa! Polecam! Kasia Patryk - ocena (1) Bardzo przyjemna atmosfera w lokalu. Wystrój zrobiony tak, że odnosi się... Patryk Dawid - ocena (1) Bardzo ładny wystrój lokalu, sympatyczna obsługa oraz przepyszne jedzenie Dawid