Iwi - ocena (1) To już nie jest ta pizza w lutym byliśmy i jedliśmy przepyszną pizzę . Teraz... Iwi Dominika Letkiewicz - ocena (1) Pyszna pizza, fermentowane ciasto, nigdy takiego nie jadłam! Dominika Letkiewicz Margo - ocena (1) Dobra pizza, cienkie ciasto, dobre składniki. Do wyboru dużo pizz. Polecam Margo
Eva - ocena (1) Jestem mega zadowolona. Nie spodziewałam się na takim poziomie pizzy .... Eva Karol - ocena (1) sos pomidorowy z metalicznym posmakiem puszki Karol Z - ocena (1) Bardzo dobra pizza, smaczna oliwa, miła obsługa, duży wybór dodatków.... Z Renata - ocena (1) super pizzę robione przez Wlocha Renata Basia T - ocena (1) Przepyszna, oryginalny smak, z pieca opalanego drewnem Basia T Natalia - ocena (1) Smaczna, dobrze wypieczona pizza. Do tego miła obsługa. Natalia Aaaaaaa - ocena (1) Rewelacja, jedna z najlepszych pizz w Gdańsku. Aaaaaaa Turysta - ocena (1) Bardzo dobra pizza oraz pyszna kawa. Sympatyczna obsluga Turysta Ori - ocena (1) W tym roku oprocz pysznej pizzy gospodarze zadbali o dach nad głową dla... Ori Grazyna - ocena (1) fatalna , w niczym poza kształtem nie podobna do pizzy Grazyna Pogba - ocena (1) Naprawde dobra Pizza! :) Pogba Sebastian - ocena (1) Szkoda że otwarte tylko w wakacje ... To duży minus Sebastian Alicja - ocena (1) Smacznie, ale bez rewelacji Alicja Kornelia - ocena (1) Bardzo miła obsługa. Pozdrawiam Panią w okularach :) Kornelia Dorota - ocena (1) Najlepsza pizza w Trójmieście Dorota Tomek - ocena (1) Najlepsza pizza w Trójmieście Tomek Joanna - ocena (1) Jedzenie pyszne. Obsluga bardzo mila. Joanna