Dorota - ocena (1) Najlepsza pizza w mieście! Bardzo dobre ciasto, pyszny włoski sos pomidorowy... Dorota Ewelina - ocena (1) Bardzo smaczny mielony i pierś z grilla. Nowi właściciele naprawdę się... Ewelina Natalia - ocena (1) Dziś, ze względu na awaryjną sytuację, zamówiłam obiad z Bistro Obłuże.... Natalia
Tomasz Tabeau - ocena (1) Doskonała pizza. Szybka Obsługi. Tomasz Tabeau Stały klient - ocena (1) Po wielu wizytach oraz zamówieniach na wynos poziom i jakość utrzymana :) Stały klient Nieznany - ocena (1) Zamówiłem od państwa pizzę po raz pierwszy i niestety jestem rozczarowany.... Nieznany Kamil - ocena (1) Absolutny nr 1 w Trójmieście i nie tylko. Prawdziwa, włoska, klasyczna pizza,... Kamil Paweł - ocena (1) Bardzo smaczna pizza, polecam! Paweł Ola - ocena (1) Zamowilam dwie pizze średnie sorpresa,ciasto bardzo gróbe ,a miało być... Ola Zbigniew - ocena (1) Pizza znakomita Super atmosfera i obsługa Zbigniew Sylwia - ocena (1) Pizze były pyszne porcje bardzo duże , sympatyczna obsługa. Polecam i na... Sylwia Jola - ocena (1) zamówiona pizza była doskonale upieczona ,chrupiąca ,ciasto doskonałe... Jola Dobrosław - ocena (1) Przede wszystkim porcje są wielkie. Ktoś kto jada mało powinien założyć, że... Dobrosław Hesus - ocena (1) Bardzo pyszna pizza. Szybka dostawa.Polecam. Hesus Iwona - ocena (1) Bardzo smaczne. Iwona Danuta - ocena (1) Obsługa super. Pani Oliwka uśmiechnięta. Polecam Danuta Viola - ocena (1) Miła obsługa, zamówienie przygotowane na czas,pizze smaczne Viola Maria Abramczyk - ocena (1) Najlepsza pizza w Trójmieście! Miałam okazję spróbować pizzy w wielu lokalach... Maria Abramczyk Krzychu - ocena (1) Przepysznie...naprawdę klasa Krzychu Hanna Kostuch - ocena (1) Miła atmosfera, magiczny klimat, a pizza wspaniała , obsługa nie na 6 tylko... Hanna Kostuch