Monia - ocena (1) Pizza i jej składniki są świetnej jakości. Dużym minusem jest czas... Monia On - ocena (1) Pyszna jest, za każdą wizyta. On Arkadiusz - ocena (1) Bardzo smaczne jedzenie i ładnie podane. Pan kelner bardzo miły. Arkadiusz
Joanna - ocena (1) Świetne miejsce! Pizza pyszna ciasto idealnie wypieczone, składniki świeże i... Joanna Joanna - ocena (1) Jestem pod wrażeniem nie tylko przepysznej pizzy (ciasto rewelacja i cała... Joanna Mona - ocena (1) Najlepsza pizza jaką do tej pory jadłam. Doskonale dobrane składniki, ciasto... Mona JAnusz - ocena (1) miła obsługa, pyszna pizza JAnusz Tomek - ocena (1) Dzień dobry. Zamówiłem salami z własnymi dodatkami. Ciasto pyszne i... Tomek Dorian - ocena (1) Przepyszna pizza! Dorian Nina V - ocena (1) Najbardziej włoska pizzeria ze wszystkich w Trójmieście. Leci włoska muzyka,... Nina V Katarzyna - ocena (1) Pyszna włoska pizza,idealne ciasto,perfekcyjne dodatki. Przepyszne suszone... Katarzyna Gnz - ocena (1) Super smacznie!!! Gnz Junior - ocena (1) Super. Mega klimat. Pyszne jedzenie. Polecam w 100% Junior Joanna Walas - ocena (1) Bardzo gorąco polecam zjeść w Zapiecku.Pizza bardzo ciepła ,świeża i zawsze... Joanna Walas Piotr - ocena (1) Przychodziliśmy na posiłki od 20 lat. Było raz dobrze, raz trochę gorzej ale... Piotr ludzik - ocena (1) Pyszne jedzonko pizza jest fantastyczna!!! smaczne drineczki i przemiła obsługa ludzik Domi - ocena (1) Wrażenia nie do opisania . Trzeba samemu spróbować . Polecam serdecznie ️ Domi Kamińska Klaudia - ocena (1) Z pełnym przekonaniem najlepsza pizza w Gdańsku. Fantastyczny włoski klimat,... Kamińska Klaudia Otto - ocena (1) Pyszna pizza i przemiła obsługa Otto Rafal - ocena (1) Dawno nie jadłem takiej dobrej pizzy . Bardzo dobrej jakości składniki .... Rafal