Łukasz - ocena (1) Super pizza, dobra obsługa Łukasz AM - ocena (1) Odwiedziłam tę restaurację z polecenia i nie zawiodłam się.Miła... AM Wujek :) - ocena (1) Niesamowicie smaczna Pizza stworzona z bardzo dobrych i świeżych składników ,... Wujek :)
Maciek - ocena (1) Najlepsza pizza w Gdańsku! Maciek chrum - ocena (2) Zamówiłem margharitę z dodatkiem ostrego salami. Dostałem pizzę bez bazylii,... chrum Oliwia - ocena (1) Zamawiamy z rodziną jedzenie w tej pizzeri od ponad 20 lat, zawsze tak samo... Oliwia Max - ocena (1) Pizza masakrycznie tlusta, jedna z gorszych jaka jadlem. Wiekszosc mrozonych... Max Anita - ocena (1) Moim zdaniem wszystkie dania które smakowałam w restauracji Sano są lepsze... Anita Lucjan - ocena (1) Nie ma się do czego przyczepić, pizzeria klimatyczna, bliższa polskiej... Lucjan Kamil - ocena (2) slabe, nie jestem zadowolony Kamil Nikodem - ocena (2) Wspaniała pizza i bardzo miła obsługa Nikodem Seba - ocena (2) miałem nieprzyjemną sytuacje z tą pizzeria, patrząc na komentarze na google... Seba Taras - ocena (1) Super Pizzeria ,Polecam Taras Ania - ocena (1) Bardzo dobra pizza , zamawiam od kilku lat, tania i dobra, nie wiem skąd... Ania Ewa i Ryszard - ocena (1) Piszę opinie w imieniu rodziców, którzy są stałymi klientami weekendowymi.... Ewa i Ryszard Darek - ocena (1) Niezwykła restauracja. Ich obsługa i uwaga kulinarna są godne podziwu.... Darek ja - ocena (1) najlepsza w trojmiescie! ja Mama - ocena (1) Pizza jak zwykle rewelacyjna. Mama Mateusz - ocena (1) Pełna petarda. Szok. Nigdy czegoś takiego nie jadłem. Będe wracał Mateusz Ania z rodziną - ocena (1) Prawdziwa włoska pizza i pyszne włoskie dania. Jeszcze nigdy się nie... Ania z rodziną