masakra (2) W dniu dzisiejszym postanowiłam zrobić sobie przerwę w zakupach. Jako, że... Edyta Wedel nie taki zły (1) Ostatnio miałem okazję być w Pijalni. Jestem zaskoczony tym co tam zastałem,... Matee Poprawa (1) Dawno nie bylam w tym miejscu ze wzgledu na zla obsluge ale po ostatniej... kt
Klientka - opinia (1) Pierwszy raz byłam w tym obiekcie korzystając z groupona (ma to znaczenie, bo... Klientka Pan kelner i kierowniczka zmiany do zmiany (1) Skorzystałam z mężem z kuponu jaki dostaliśmy od znajomych. Zadzwoniłam i... AD tragiczna obsługa (1) Obsługa to poziom dna i dwa metry mułu (przekonałem się o tym nie pierwszy... wedel śmierdzi rybą Ach ten groupon... (1) W Wedlu w Galerii Bałtyckiej byłam już kilkukrotnie, czy to groupon, czy to... Beata Obsluga troszke do bani (1) Osoby tam pracujace sa mile ale zeby zostac obsluzonym trzeba sie troche... `iLoo zawiedziona (1) Od długiego czasu planowałam wizytę w Pijalni Czekolady Wedla, nadarzyła się... gucii Kiedyś to był prawdziwy smak czekolady. Od kiedy Wedla kupił Cadbury (2) wszystko się popsuło. Chodzę tam tylko z sentymentu i jedynie na kawe.... Izka REWELACJA (1) Doskonały lokal, przemiłe kelnerki, o smaku czekolady nawet nie wspomnę -... Amelia Bardzo miło jednak za drogo jak na moją kieszeń (1) Polecam osobą z bardziej zasobnym portfelem Kinga Krajczyńska