Pikawa

Kawiarnie i herbaciarnie

Gdańsk, Piwna 14/15

Anzhalika - ocena (1) Smaczne drineczki i poncze Anzhalika Janek - ocena (1) Bardzo miłe i przytulne miejsce z najlepszymi i najpyszniejszymi deserami Janek Amelia - ocena (1) Przepyszne ciasta i kawki. Miłe i przytulne miejsce, aby posiedzieć i... Amelia
Аnia - ocena (1) Pyszne ciacha Mila I pomocna obsluga :) Аnia karolina - ocena (1) Niesamowite miejsce pełne zdolnych ludzi ! karolina Karolina - ocena (1) Pyszna kawka i desery ️ Karolina Michał - ocena (1) Wyjątkowe miejsce, przepyszna Szarlotka i cudowne kawy, polecam!!! Michał Agata - ocena (1) Niestety wypiłam tylko kawę. W karcie nie ma żadnego deseru bezglutenowego... Agata Serhii - opinia (1) Najlepsze grzane wino w Trójmieście. Pyszna szarlotka z lodami. Bardzo... Serhii Klimatyczna Pikawa (1) Koleżanka polecila Pikawe i od tej pory jest to moja ulubiona kawiarnia w... Krysia Najlepsza kawiarnia w Trojmieście (1) Jestem stałą bywalczynią Pikawy i jak zawsze pozytywnie mnie zaskakuje.... Wielbicielka Pikawy Pycha (1) Pyszne herbaty i super wystrój. Polecam :) Zosia Polecam (1) Pyszna kawa i ciasto a przy tym klimatyczny wystrój. Polecam :) Zosia ach ta smietana... (1) Odkad tylko powstala jest moim miejscem nr1 na spotkania towarzyskie.... A. Klimatycznie (1) Po raz kolejny wybraliśmy się z żoną do Pikawy. Kawka jak zawsze pyszna,... Janusz Fajne miejsce w fajnym miejscu - polecam (1) Bywam tam rzadko, ale systematycznie. Zimą i latem. Mi ten "klimat"... Marek miło, jak zawsze (1) Przychodzę do Pikawy od 5 lat. Nie miałam nigdy żadnych przykrych doświadczeń... dana Najlepsza obsługa!!! (1) W niedziele odwiedziliśmy Pikawę po raz drugi. Za pierwszym razem... Krystyna Super obsługa. (1) Jeden z przewodników polecił nam Pikawę, jako super miejsce do wypicia dobrej... Igor i Emilia Super Kawiarnia (1) Byłam pierwszy raz (koleżanka zaprowadziła mnie do swojej ulubionej... Krystyna