Pikawa

Kawiarnie i herbaciarnie

Gdańsk, Piwna 14/15

Najlepsza obsługa!!! (1) W niedziele odwiedziliśmy Pikawę po raz drugi. Za pierwszym razem... Krystyna Super obsługa. (1) Jeden z przewodników polecił nam Pikawę, jako super miejsce do wypicia dobrej... Igor i Emilia Super Kawiarnia (1) Byłam pierwszy raz (koleżanka zaprowadziła mnie do swojej ulubionej... Krystyna
Obsługa? Nie ma takich słów, żeby to opisać tak jakby na to zasługiwalo. (1) Jesli chodzi o obsługę w tej kawiarni to straszna porażka, ponieważ wchodząc... Agata monaliska - opinia (1) Zawsze dużo ludzi. Uwielbiam ich kawę, a szarlotka wspaniała. Przychodzę z... monaliska Fantastyczna obsługa na barze (1) dziewczyny i chłopak na barze zawsze uśmiechnięci i przychylni klientom.super... Stary Gorąco polecam! (1) Byłam ostatnio ze znajomymi i spędziliśmy bardzo fajnie czas, w super... Kasia Przemiłe miejsce (1) Bywam tam od czasu do czasu na babskich ploteczkach i jest to mój ulubiony... Ewa bambuko - opinia (1) Przyjemna kawiarnia z wieloma różnymi miejscami siedzącymi, do wyboru do... bambuko Nastrój miły, gorzej z obsługą... (1) Już samo oglądanie wnętrza to duża przyjemność, wszystko co zamówiliśmy było... Nedved Stała bywalczyni (1) Pikawa należała do moich ulubionych kawiarni w Gdańsku. Uwielbiam przede... Natalia Rozczarowanie (1) Niestety muszę się dołączyć do negatywnych opinii na temat tak fajnego, jak... Dominika Ulubione miejsce (1) Wcześniej bywałam w "starej Pikawie" :) Kawiarnia mimo,że w nowej lokalizacji... Ewa