Olimpia Osowa zaprasza (2) Pierwszy trening drużyny seniorów odbędzie się w środę na boisku w Kokoszkach... olimpia Szukamy bramkarza do druzyny Amatorskiej (2) Pilnie szukamy Bramkarza do ligi Salezjańskiej, jak również do rożnych typu... grzesiekstg Poszukujemy chętnych do gry! (2) Nowo powstały klub Blaugrana Gdańsk poszukuje zawodników do gry w lidze... Costus
Sparing szukamy drużynę przeciwną gramy na sztucznej zaspa lub przymorze (1) Witam szukamy drużyne przeciwna gramy na zaspie sztuczna lub przymorze... Marcin Szukam dwoch bramkarzy (1) Szukam dwoch bramkarzy do gry na sali w Gdyni Cisowej w srody 20:30 do 22:30... Artur piłka Gdynia (3) cześć. dołączę do drużyny grającej na sztucznej lub prawdziwej trawie także... maciek opaska podtrzymująca ochraniacze - gdzie kupię? (3) witam serdecznie potrzebuje zakupić opaskę albo taśmę podtrzymującą... kooba80 Piłkarska Liga Trójmiasta - II edycja (1) Serdecznie zapraszamy wszystkich sympatyków piłki nożnej do wzięcia udziału w... zespół PL3 Są chętni do gry na sztucznej zaspa (2) Szukam chętnych do gry na zaspie 00000gramy po 16 lub inna godzina kwestia... Marcin TURNIEJ "6" - 11.08.2012 r. Brzeźno (1) W najbliższą sobotę o godzinie 10.00 ruszają pierwsze Mistrzostwa Brzeźna w... Rada Osiedla Brzeźno Nabór CHAMPION KOKOSZKI! (1) Champion Kokoszki - nabór piłkarzy SERDECZNIE ZAPRASZAMY Wszystkie... chk Gracie w piłke w Gdańsku? Dajcie mi znać :) (3) Witam,Nazywam się Rafał i mam 22 lata.Mieszkam w Gdańsku nie cały rok... Rafał1990 szukam chetnych do gry w pillke na orliku przy Baninskiej ( Kokoszki) (6) wprowadzilem sie tu nie dawno i nie znam nikogo ;( silencer Piłka nożna zaspa rozstaje drużyna (1) Szukamy chętnych do gry na sztucznej na zaspie koło lotni Szukamy drużynę... Marcin pilka na przymorzu (1) hej, poszukuje ekipy do sparingow na boisku na przymorzu w poniedzialki o... blazej Olimpia Osowa klub pilkarski zaprasza wszystkich (1) Klub Olimpia Osowa liga okregowa zaprasza na najblizszy TRENING PIĄTEK 19.30... olimpia Rozrywka-Kowale, gry zespołowe (5) Poszukuję ludzi do gry w piłkę nożna na boisku w Kowalach. Odwiedziłem je... Ostroś Sokół Skromnica (1) Szukamy zawodników. Jeśli chcesz grać na jesien w klubie pisz na mail:... Sokół Skromnica Euro 2012 (5) Właśnie wróciłam z Galerii Bałtyckiej i jak jeszcze możecie biegnijcie tam w... Kasia Szukam 2-3 osób chętnych do pogrania w piłkę nożną na hali w Oliwie. (10) Witam Każdy wtorek godzina 17 10. Poziom raczej niski, bez żadnych opłat.... Wojtek