Pilnie potrzebny kardiolog - może ktoś wie gdzie?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Moja 24-letnia siostra dostała pilne skierowanie do kardiologa? Nie chce powiedziec rodzicom a ja bardzo się martwię. Obdzwoniłam już wiele przychodni ale najwczesniejszy termin to dopiero wrzesien. Zalezy nam naprawde na kims dobrym. Najlepiej zeby byl to kardiolog na NFZ. Moze wiecie gdzie najszybciej się dostane do kogos naprawde dobrego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pilnie potrzebny kardiolog - może ktoś wie gdzie?

Obawiam się, że kolejki do poradni kard. są wszędzie tak samo dłuuuuuuugie....A próbowałaś na Morenie w przychodni się dowiedzieć o czas oczekiwania na wizytę?

Powiem ci tak, ja w zeszłym tygodniu rowniez szukalam pilnie kardiologa i byla masakra, czas oczekiwania wrzesien/pazdziernik. Obdzwonilam prawie całe trojmiasto!!!!
Prywatnie tez kolejki ale dzieki bogu udalo mi sie znalesc w Gdansku i mamy wizyte za jutro (prywatnie).

Kardiolog w ramach NFZ przyjmuje w prywatnym Centrum Medycznym na ulicy Jana Pawła II (Zaspa). Ja chodziłam do dr Lidi Łepskiej, ale w placówce przyjmuje jeszcze dr Kania i dr Sendrowski. Zasadniczo wykonują tam też różne badania związane z sercem na nfz, a do lekarza pacjent dostaje sie na podstawie skierowania od lekarza rodzinnego.

Minęło sporo czasu, ale może ktoś jeszcze będzie w potrzebie i wtedy się przyda!

ja mam jutro u nas w przychodni kardiologa u nas w Bojanie czekałam 3 tygodnie!!!więc w sumie szybko!! a jak cos pilnego mozna zostawic nr tel w przychodni i jak zwolni sie miejsce to dzwonią!!!

Inne tematy z forum

Dobry ortodonta (32 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...