Jeremiasz Gzyl - ocena (1) super sesja z super człowiekiem Jeremiasz Gzyl Ewa i Aleksander - opinia (1) Jeżeli zastanawiacie się nad wyborem fotografa na ślub i wesele to z całego... Ewa i Aleksander Aleksandra - opinia (1) Oglądając portfolio Piotra na długo przed naszym ślubem wiedziałam, że to... Aleksandra
Tomasz Smol - opinia (2) Piotr jest niezwykle profesjonalnym, komunikatywnym i otwartym na pomysły... Tomasz Smol zdecydowanie polecam! (2) Z okazji 30-rocznicy ślubu rodziców zdecydowaliśmy się sprezentować im... Magda Wspaniała pamiątka z wesela (1) W zeszłym roku odbyło się nasze wymarzone wesele, które w wspaniały sposób... Alicja Sadowska Profesjonalizm połączony z kreatywnością (1) Piotra polecili nam znajomi i z pewnością był to świetny wybór. Od... Marcin Jażdżewski Praca z Piotrem to przyjemność, zdjęcia są po prostu genialne (1) W dniu ślubu każda para młoda chce mieć wszystko pod kontrolą. Kontrolę nad... Magdalena Platokos-Pawłowska Polecamy w 100%! (1) Wybór Piotra na naszego fotografa była naszym strzałem w dziesiątkę! Piotr... Agnieszka i Adrian Polecam 100% Zadowolenia!! (1) Pierwszy raz wybrałem się na sesje plenerowa i od razu trafiłem z internetu... Przemek Polecamy współpracę z Piotrem (1) Jesteśmy w pełni zadowoleni ze współpracy z Piotrem, który wykonał dla nas... Martyna i Mateusz Zaufalismy profesjonaliscie! (1) Bardzo, ale to bardzo serdecznie dziekujemy za uwiecznienie naszej milosci na... Berni i Michal Najlepszy fotograf ślubny! (1) Jeżeli szukacie w pełni profesjonalnego fotografa na ślub to dobrze... Patrycja i Grzegorz Utalentowany profesjonalista z klasą :) (1) Wiedziałam, że zdjęcia będą jedną z najważniejszych i najpiękniejszych... Aneta i Marcin Pełen profesjonalizm (1) Mieliśmy przyjemność skorzystać z usług Piotra podczas naszego ślubu oraz... Ania i Kuba Topowa usługa fotografii ślubnej w Trójmieście ! (1) Jako że pasjonujemy się fotografią w życiu bądź czasem na niej "dorabiamy" ze... Bartek & Basia Podziękowania :) (1) Jeżeli szukacie kogoś kto jest profesjonalny w stu procentach i dostarczy Wam... Martyna Doskonaly wybor (1) Obawialismy sie przewidywalnych i ustawianych zdjec, jakie w wielu albumach... Dominika Cody Same szóstki! (1) Pan Piotr byl bardzo spontaniczny (rodzina przyjechala z za granicy i byly to... Paula Reinhard Super współpraca! (1) Dziękujemy za piękne zdjęcia! Super współpraca oraz bardzo szybka realizacja.... Paulina