Gorąco polecam współpracę z Piotrem (1) Piotr był odpowiedzialny za wykonanie sesji zdjęciowej letniej kolekcji dla... Patrycja Polecamy (1) Skorzystalismy z usług tego fotografa przy okazji naszego slubu i jesteśmy... Kuba czajek - opinia (1) Piotr robił nam zdjęcia w czasie naszego wesela. Zrobił świetny reportaż,... czajek
Zdecydowanie polecam (1) Jestesmy bardzo zadowoleni ze wspolpracy z Panem Piotrem. Sesja przebiegala w... Kasia i Maciek Nasz Wielki Dzień (1) Fotograf Piotr Manasterski zatrzymał dla nas czas... Dziękujemy za przepiękna... Natalia PIotr Manasterski-fotograf (1) Piotr Manasterski pracuje tak, że praktycznie jest niezauważalny dla... Katarzyna Ziemińska-Zdybel Serdecznie polecam (1) Wszystkim osobom które zastanawiają się nad wyborem fotografa, od serca... Ilona Polecamy (1) Dokonując wyboru fotografa na nasz ślub nie mieliśmy wątpliwości,że Piotr... Sylwia&Paweł Pełen profesjonalizm (1) W naszym przypadku wybór fotografa ślubnego był prosty - Piotr Manasterski :)... Ilona i Paweł Profesjonalna sesja w bardzo pozytywnej atmosferze (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszej sesji ślubnej. Zdjęcia były robione w... Kasia i Darek Profesjonalista pod każdym względem (1) Pan Piotr fotografował nasz ślub, najpierw spotkał się z nami, żeby nas... Ewa Ania i Damian - opinia (1) Na początku chcielibyśmy serdecznie podziękować za wspaniałe zdjęcia, które... Ania i Damian Najlepszy! (1) Świetny fotograf z reporterską żyłką. Z klasą, kulturalny, dyskretny, a... Bratka Polecamy (1) Piotr Manasterski to fotograf z pasją, talentem i życzliwym usposobieniem.... Gosia i Łukasz Petarda nie fotograf (1) Mistrz!!!! Michal Gorąco Polecamy :) (1) Piotr to profesjonalista przez duże P. Podczas naszego ślubu był... Joanna i Krzysztof Wirtuoz aparatu! (1) Za każdym razem, kiedy ktoś pyta nas: „Czy znamy dobrego... M&M Galik Bardzo polecam (1) Z usług p. Piotra korzystałam już wielokrotnie. Mam między innymi... młoda mama świetny, młody, kreatywny, profesjonalny fotograf (1) Korzystałam z usług p. Piotra Manasterskiego kilka dni temu. Była to sesja... Małgorzata Polecam :) (1) Pełen profesjonalizm a przy tym świetna atmosfera :) Zdjęcia spotykają się z... aga