Piotrkowska 27 nowa inwestycja mieszkaniowa na Ujeścisku

Hej. Ponieważ planujemy zmianę mieszkania zaczęłam się rozglądać co się buduje w Gdańsku. Zainteresował mnie budynek przy Piotrkowskiej. Dość ładnie wygląda, jest kameralny i z windami! Kusi nas trochę ogródek. Tylko czy będzie komu go pielęgnować ;) Ktoś słyszał o tej inwestycji, deweloperze? Żeby było wiadomo o czym mowa http://www.piotrkowska27.pl . Za wszelkie informacje będę wdzięczna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Piotrkowska 27 nowa inwestycja mieszkaniowa na Ujeścisku

mnie rowniez zaciekawila ta oferta, ale niestety nie slyszalam nic o tym deweloperze. moze ktos pomoze??

Wiem dokładnie gdzie budują ten budynek- mieszkałam zaraz obok. Proszę pojechać na ujeścisko i zobaczyć miejsce zanim zaczną Państwo rozważać zakup - blok jest dosłownie wciśnięty pomiędzy dwie drogi, uliczkę wewnętrzną i ścianę marketu "stokrotka". Ściana sklepu sięga spokojnie do 1p. a budynki dzieli ok 4m. Cała działka została zakupiona przez firmę która postawiła sklep - ale, że zostało im trochę ziemi to wybudowali blok.
Co do developera - przejął od wykonawcy budynek już w trakcie robót. Jest do firma, która zajmuje się biurowcami (np. na arkońskiej) i z tego co wiem jest solidna i w dobrej sytuacji finansowej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale budują ten blok strasznie dlugooooo.

jest wiele ciekawych inwestycji w trójmieście i to w wielu przypadkach bezpiecznych - bo skończonych
polecam odwiedzenie strony z ich prezentacjami
http://rynekpierwotny.com/inwestycje/mieszkania/polska/pomorskie/powiat-dowolny/gmina-dowolna/
moi znajomi znaleźli tak fajne mieszkanie

Witam, a my po wielu tygodniach poszukwiania odpowiedniego mieszkania, zdecydowalismy sie wlasnie na piotrkowska 27 i kupilismy tu nasze mieszkanie. Odbior planowany jest na wrzesien, wiec calkiem niedlugo. Blok juz stoi, polozyli juz instalacje, zaczynaja tynkowac, mieszkania, jak widzialam pokoje w mieszkaniach sa ustawne.
Jesli chodzi o kontakt z developerem - jest bardzo dobry. Panie z dzialu sprzedazy bardzo kompetentne i pomocne.
Mam nadzieje ze odezwa sie osoby, ktore tez zamierzaja tu zamieszkac:) Zapraszam do kontaktu przyszlych sasiadow:)

A udało się wynegocjować jakoś cenę?

witam serdecznie ja również kupiłam mieszkanko na piotrkowskiej 27 15.09 o godz. 10.30. odbieram. Może wkrótce poznamy się bliżej.

Hej, ja tez odbieram:) A przyprowadzisz ze sobą inspektora? Czy sami odbieracie?

Hm, no ja niw wiem, gdzie tam niby mialyby sie te ogrodki zmiescic :/
Blok naprawde wcisniety na chama w maly kawaleczek wolnego miejsca. Moze na wyzszych pietrach nie bedzie takiego klaustrofobicznego klimatu, ale na parterze to chyba wogole swiatla dziennego nie bedzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

i jak się mieszka?

Inne tematy z forum

Najlepsze i najgorsze osiedla mieszkaniowe w Gdańsku (20 odpowiedzi)

Proszę o podanie mi jakie osiedla mieszkaniowe w Gdańsku są najlepsze a jakiś najgorsze ? I od...

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Dobry i sprawdzony deweloper?? (17 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...