Coraz gorzej, coraz dłużej się czeka na dostawę, obsługa chamska (1) Czekałam na pizzę 2 godziny, dojechała zimna, dostałam tylko jeden sos, mimo... Aleksandra Super super super (1) Najlepszy studencki klub w Gdańsku, zaraz po Ygreku. Super zabawa. a przy... cyś mistrzowie (1) nie możemy się ich nachwalić :) zamawiamy od nich dowóz kilka razy w tygodniu... pomicp
(...) (2) Powinniście zwolnić Pana odpowiedzialnego za szatnię, który nie chciał oddać... ew utn Pizza (1) pizza jest naprawde super. sosy tez. :) jak sie kupuje pizze w promocji 2... px Bylo super (1) Wybralem sie tam przypadkiem z kumplami! Bylo super piwko i pizza niczego... mozil ochrona 10/10 (1) Moi drodzy wielkie brawo za ochrona ktora dziala w X, ostatnio bylem... Chrisuuu Ostro (1) Znalazłyśmy sie tam całkiem przypadkowo-i pierwsza myśl nie była najlepsza... Ania i Aga TAK TAK TAK (1) Zdecydowanie polecam. Dobre ceny, świetny wystrój, fajny klimat. Dobra... jam Świnia i Tomek (1) Klimat klimatem, wystrój wystrojem... ale za to BARMANI! FACHOWI! Tomek i... Monika pin - opinia (2) Ceny, klimat, jedzenie, muzyka -super! Jednak mam drobne zastrzeżenie... pin Super klimat (1) Lubie przychodzic do X ze znajomymi na piffko i pyszna pizze, chillout... ktoss Dobra impreza (1) Na pewno wrócę w to miejsce - pamiętam starego iksa - ten faktycznie jest do... em ALE URWAŁ - ALE TO BYŁO DOBRE !!! (1) Jest to teraz moje ulubione miejsce w Gdańsku. Tak fajnego wystroju w klubie... gabigab