Super Miejsce (2) Jest to miejsce dla każdego, pracujący tam ludzie wiedzą co robią szacunek... Piwosz Brak szacunku do klienta!!! (2) Beznadzieja! Coś okropnego. Byliśmy dzis grupą 7-osobową w pubie i zostaliśmy... Rozczarowana grupa Bywalczyni (1) Do Warki chodzę przynajmniej raz w miesiącu. Klimat wystrój zachęcający do... Beata Z
Byłem, widziałem.... (2) Byłem, widziałem... - lokal usytuowany w fajnym miejscu, w środku naprawdę... marcin Moja noga już tam nie postanie ! (2) Od kilku ładnych lat knajpa była moim numerem jeden do obejrzenia meczów w... Irek Polecam (1) Bardzo polecam ten Pub. Obsługa miła i bardzo szybka, jedzenie rewelacyjne,... Talla_2XLC bardzo fajna obsługa (1) Bywamy tu często. Za każdym razem obsługa jest bardzo mila, sympatyczna i... Michał i Wołodia Brak kultury i problem z obsługą (1) Pub przyjemny do momentu kiedy nie zacznie przeszkadzać bramkarz. Tak... kultura musi być nie polecam (4) obsługa nie rozumie pojęcia : otwieram rachunek i wpłacam pieniądze do tej... gosia pub dla ludzi w różnym wieku (1) miejsce gdzie można ze znajomymi obejrzeć mecz, gdziekolwiek siądziesz masz w... ami9a SUPER OBSŁUGA, AŻ CHCE SIĘ WRACAĆ :) (1) nie od dziś wiadomo, że często to obsługa stanowi o tym, czy dane miejsce się... ela Super miejsce (1) Polecam, smaczna kuchnia - ukłon dla kucharza za szpinak i łososia. Ceny -... Joanna Najlepsza w 3city! (2) Jadam z chłopakiem w Warce średnio 4-5 razy w miesiącu. Uśmiechnięty barman w... Karola Obsługa masakra! (2) Ogólnie lokal ma fajny klimat, ceny i dania są w miarę przystępne i dosyć... Natalia Bardzooo na tak! (1) Świetne miejsce, obsługa uśmiechnięta. Byłam we wtorek przed stand-up'em i... Agata dramat (3) Obsługa dramatyczna, szklanki nie płukane, śmierdzą detergentami. Wystrój i... Aga :) (1) Ostatnio byłem tam ze znajomymi po ciężkim dniu w pracy. Klimat tak jak... Marcin Bardzo polecam. (1) Byłem ostatnio ze znajomymi by wypić kilka piw. Obsługa bardzo miła, barmani... Krzysiek Polecam gorąco!!! (1) Takich pubów brakuje na polskim rynku! Byłam sobotę (19.01), świetny klimat,... Justyna Świetna miejscówka (1) Zaprosił mnie kolega grający w PogryWARCE. Spodziewałem sie wybujałych cen i... Miechu