Niekompetencja (2) W Wareckiej byłem już kilkakrotnie, niestety w stosunku do poprzednich wizyt... Konsument Bardzo sympatyczne miejsce (2) Miejsce jest bardzo sympatyczne. Lokal czyściutki, osługa miła i wbrew... Klient Zdecydowanie TAK! (1) Witam:) krótko i na temat: wreszcie znalazłem swoją miejscówkę dla siebie i... Adam
Dla mnie bomba!!! (1) Do Warki zaprosili mnie znajomi którzy wcześniej już tutaj bywali i musze... Marian MARCIN - opinia (1) Od 28 lipca zapraszamy na letni cykl weekendowych imprez muzycznych "Masz... MARCIN Same ++ (1) Wybralismy sie z chlopakiem z Groupona i naprawde bylo warto! Bardzo fajne,... Ania i Robert Porażka Wielka i Rozgoryczenie (2) Stanowczo nie polecam lokalu , w menu mają wpisane deskę serów i wędlin... Tajemniczy konsument byliśmy i było super (2) Rewelacyjna deska serów, sałatka warka z mega kurczakiem ładnie przystrojona... MAGDA Z PRZYJACIÓŁMI Super! (1) Na piwiarnię natknęłam się z koleżankami przypadkiem podczas Euro 2012.... Zadowolona Klientka I o to chodziło! (1) Tego brakowało. Wystrój przesympatyczny - świetnie wpisuje się w klimat... M