:))) (1) byłam tam już 3 razy i uważam, że pub pierwsza klasa. Miła atmosfera super... Karola klimatycznie (1) Miła obsługa. Dobra muzyka. Było troszkę pusto, ale za to dość klimatycznie:) Misza unikat (1) pub z tego gatunku, do ktorych zaglada sie jak do starych znajomych.... Misiak
Ja - opinia (1) Super pub wszystkim polecam :) Ja witam:) (1) Jako zagorzała zwolenniczka imprez typu karaoke mogę z całą pewnością... Natalia(Struś) 6! (1) Obsługa rewelacyjna, z miłymi paniami zawsze da się pogadać i pożartować,... M Polecam (1) Bardzo fajne i klimatyczne miejsce. Naprawdę szczerze polecam :) Martyna szczuras - opinia (1) Świetny klimat, dobre piwo i całkiem fajna muza :D szczuras Najlepszy pub w Gdyni (1) Nie wyobrażam sobie innego miejsca na piwko. Można pogadać ze znajomymi i... Lewy Bardzo fajny pub! (1) Byłem wczoraj w tym pubie z dziewczyną , jestem naprawdę mile zaskoczony... Ala & Jarek - ci od paluszków na bez zastrzezen (1) jest przytulnie, tanio, jest z czego wybierac, obsluga bombowa, chill luzik,... Adam Drugi dom (1) Konkretna miejscówka. Można przyjsc na randke, z kumplami badz mecz czy też... Bartek Sylwester (1) Czy ktoś był na Sylwestra w ubiegłym roku w Agharcie? Jak było? Asia SUPER (1) Jestem zaskoczona poniższymi opiniami. Jestem dość często w piwnicy i nigdy... Anna nie polecam. (2) Wraz z moimi znajomymi zostalismy bardzo niemile potraktowani przez obsluge.... M. pub polecam, obsługa nie polecam... (1) tyle, co w nagłówku a poza tym świetne miejsce na oglądanie meczy ;D w... mini Łyżka dziegciu. (1) Miałem okazję odwiedzić ten przybytek 04.04.2009. Nastrój, klimat bez... gdynianin76 Zdecydowanie polecam. (1) Jedno z moich ulubionych miejsc w Trójmieście. Wystrój jest niesamowity i... L a. - opinia (1) fajny pub na odstresowanie się przy dobrej muzyce,koncerty fajne :) a. Sześć z plusem! (2) Jestem zachwycona! W sumie był to mój drugi raz tam, ale nie pozostaje mi nic... Ewa