Pizza Hut

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 141

Ostatni raz tam byłam (1) 1. Totalnie nie miła obsługa, szczególnie pani w krótkich blond włosach,... Była klientka Zimna pizza (1) Na pizze miałem czekać ponoć 15minut, czekałem prawie 30 i dostałem zimną... izdeb Zdecydowanie nie polecam!!!!!! (3) Fatalna obsługa, mam wrażenie, że pracują tam sami niekompetentni ludzie.... Amela
Dobra uczta dla każdego łasucha (1) Co tu dużo pisać, miła obsługa, szybka realizacja, dobre żarło. Fajny klimat... Dodo Nie lubie sieciowek - ale tutaj bylo na prawde niezle. (1) Salatka z rucoli i grillowanego sera koziego byla rewelacyjna. Obsluga na... Lukasz Nie polecam! (1) Bylam niegadwo na obiedzie w PH Galeria Baltycka. Przez jakis czas jadalam... Meg "Pizza" (1) "pizza" miała na sobie 4 plastry salami i kawałek pomidora(zapłaciłem ok 30... A Serdecznie polecam. :))))) (1) Nie zapłaciłam za pizzę, gdyż miałam kupon. Pomimo tego pani kelnerka... Białogłowa777 Taka obsługa i wszystko jest super! (1) Po mimo tego że była kolejka do stolików i musieliśmy chwilę czekać to było... Monika Ogólnie.. ok. (2) Pizza Hut ma swoją renomę, jakoś na nią zapracowała.. Ale mogłaby... IKA Zdecydowanie nie polecam! (1) Obsługa nieprzyjemna i bardzo powolna. Festiwal pizzy w ogóle... Piotr żenująca obsługa. (2) o jakości jedzenia nie będę wspominać, bo każdy ją zna. ALE OBLSŁUGA TO ISTNA... KASIA Wielki festiwal pizzy- wielka porażka! (1) Zero organizacji a pizza była rozdawana wciąż od jednej str sali, czego... Ela okropne... (1) pizza którą ostatnim razem tam jadłam była po prostu okropna, po pierwszym... ja Żenada (4) Masakra... Jakiś czas temu otrzymałam kupony ze zniżkami, wsród których była... Anonim Z pozdrowieniami dla Pana z sobotniego festiwalu :) (1) Po raz kolejny odwiedziliśmy Pizzę Hut w Galerii Bałtyckiej i po raz kolejny... f22mas Niewychowana obsługa (1) Czekanie w nieskończoność na obsługę, olewający kelner i pyskata kelnerka, to... Bronka koszmar! (1) Czytam wasze opinie i własnym oczom nie wierzę!!! Jakie wspaniałe jedzenie i... anka Pierwsza klasa ! (1) Jedzenie jak zawsze pyszne, mimo dużego ruchu dość szybko podane. Dodatkowo... Kasia Galeria Bałtycka (1) Wielokrotnie korzystałem z oferty restauracji ale to co zdarzyło się podczas... klient