Pizza Hut

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 141

Monika - opinia (1) Zdecydowanie NIE polecam. Sama pizza hut jest dla mnie numer 1, ale nie w... Monika PizzaMan - opinia (1) pizza jak pizza, ale obsluga to porazka - na czele z p. Paula z ktora... PizzaMan Iza - opinia (1) W aplikacji świetne promocje na wynos, można zamówić wcześniej i tylko... Iza
Ewelina - opinia (1) Bardzo sympatyczna obsługa, pizza mega Ewelina Ania - opinia (1) Pyszna pizza i najwyższe standardy marki Pizza Hut. Pizza do odbioru w... Ania King - opinia (1) W lokalu jest zawsze czysto, obsługa miła, kompetentna, a pizza zawsze świeża... King mrozona pizza (1) dania w promocji za 15 zl, ciasto do pizzy jest mrozone, kierownik lokalu... Adam Masakra (1) Nie polecam. Brudne stoły i kanapy, obsługa fatalna. Godzinę przed... Ana nie plecam (1) Przede wszystkim co na początku mi się nie spodobało to czystość naczyń. ..a... andrzej Polecam (1) Obsługa bardzo miła (Pani Marta tymbardziej). Czas oczekiwania krótki. Pizza... Lidia Nie polecam bardzo zawiedziona klientka (1) Po pierwsze bardzo długi czas oczekiwania na pizze(klienci, którzy weszli do... Adrianna nie polecam (1) zamówiona pizza marakesh krolewska z chedarem na wynos. otrzymana z... lala porażka (1) Po raz kolejny zamówienie na wynos. Dodzwonić się graniczy z cudem.... Patrycja Obsługa do poprawy (2) do PH w Galerii Bałtyckiej chodzimy z partnerką kilka razy w roku. Raz... MaG zimna stara pizza (1) Nie polecam Pizzy Hut w Galerii Bałtyckiej, już dawno nie jadłam takiej... Gumiś Mile zaskoczeni (1) Byliśmy ostatnio z rodziną na festiwalu, Największym zaskoczeniem dla nas... Basia pterek - opinia (2) kelnerka po zamówieniu festiwalu pizzy i poproszeniu przeze mnie że proszę o... pterek żenada i porażka (1) nie dość że same g*wniane pizze na grubym żeby zapchać to jeszcze obsługa od... MM Ostatni raz (1) Niestety nie polecam. Byliśmy ostatnio ze znajomymi w Pizzy Hut w Galerii... Kejsi ... (1) Zamówiłem kawałek pizzy w lokalu i po odebraniu chciałem go zjeść i kiedy... Yaro