Pizza Hut

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdynia, Świętojańska 36

Wonski - opinia (1) Festiwal pizzy w Galerii Bałtyckiej dla lokalu Pizza Hut to porażka. Bardzo... Wonski Piotr - opinia (1) Bardzo długo musieliśmy czekać aż kelnerka podejdzie do stolika. Wybraliśmy... Piotr Ruda - opinia (1) Jak zawsze przyjemnie Świetna promocja w środę druga za 1 Festiwal pizzy Ruda
Emilia - opinia (1) Cieszè się, że nareszcie możemy zjeść na miejscu. Pizza super Jak zwykle.... Emilia Kornel - opinia (1) Szybka dostawa, pyszna pizza, obsługa bardzo miła Kornel Chamstwo kelnera i menadżerki (1) Jedzenie jak zwykle dobre, natomiast nie nazwał bym go fenomenalnym. Co do... Karol pizza hut gdynia (5) Dla odmiany,zamówiłam,dzisiaj spagetti bolonese,porażka...bez przesady,ale... Iza Denkiewicz Jedna, wielka porażka (1) Niedawno miałam tę wątpliwą przyjemność goszczenia w lokalu przy... Żaneta W. Nie polecam !!! (1) Sałatka cezar, klasycznie i przy białym winie. Brzmi dobrze, aczkolwiek... Niezadowolona klientka Pani Karolino (2) Zwracam się do niestety mało miłej panienki, blondynki, z Pizza Hutt w Gdyni... konser pica z kurczakiem i warzywami ( troszkę zieleniny i oliwki i okruszki nie wiem czego -sera nie widać było prawie wcale kilka (2) TO SKANDAL BY KAWAŁEK TAKIEGO CIASTA Z ODROBINĄ ZIELENINY I KILKOMA KAWAŁKAMI... Krulikmat1 ODRADZAM!!!! (1) Ma-sa-kra!!! Mieliśmy taką ochotę na spaghetti, że się skusiliśmy,, to co... Sylwia niezmiernie zadowolony (1) Dziś tj. Około godziny 15 razem z moja żoną i synkiem odwiedzilismy... Piotrek Skandaliczny poziom obsługi i mdła pizza (1) Gdzie się podziała przyzwoita jakość niekoniecznie najtańszej pizzerii- Pizzy... MD niee (2) Jeden wielki syf!!! Szkło na ziemi a na barze pełno brudnych szklanek! Nie... marta odradzam (1) Tak jak w temacie odradzam Wszystkim odwiedzenia tej restauracji, jedzenie... Gdańsk zimne jedzenie (1) Obsługa w porządku, bardzo sympatyczna kelnerka lecz jedzenie... Pozostawia... nina Tragedia (1) Żałuje, że przed wizytą nie sprawdziłam opinii, wydawało mi się że skoro... zniesmaczona niezbyt (1) Owe miejsce odwiedziłam dwukrotnie i dwukrotnie się rozczarowałam. Raz po... Ana Spada na psy!!! (1) Zabrałam córkę i jej koleżankę na pizzę bo kiedyś bywałam w restauracji na... Aga