Pizza Hut

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdynia, Świętojańska 36

dramat (1) Jestem stałym bywalcem pizza hut, nie tylko w oddziale w Gdyni, ale także... grzegorz obsługa żenada (2) długo czekaliśmy na stolik, było nas 6 osób, stolik 4 osobowy, więc jak... jagi FESTIWAL REWELACJA !!! Obsługa również godna pochwały. (1) Byliśmy we 3ke ze znajomymi na festiwalu pizzy, powiem tak: stolik był od... Camillio
Bez szału. (1) Na obsługę narzekać nie mogę. Szybko, profesjonalnie. Jedzenie jak jedzenie,... Karolcia fantastyczna obsługa (1) Witam, muszę pochwalić Panią Basie! Byłem wczoraj ze znajomymi na pizzy.... Łukasz OBSŁUGA DRAMAT (1) Dziś byłam razem z koleżankami po raz enty w naszym ulubionym miejscu... Ola Fajna obsługa dobre jedzneie;) (2) Wszystki ok,ale tylko toaleta w strasznym stanie,wystroj taki sobie. Ale... xxx lu - opinia (1) Latem nie polecam, za duży ruch. Dla tych którzy mają trochę czasu i... lu pizza hut (1) mają dobrą pizze i w miarę dobre makarony. Chodzę tam wielokrotnie bo... BAU88 Rownia pochyla (1) Kiedys to bylo dosc dobre bistro/restauracja. W tej chwili poza mila i dobra... Gal 2 PROSTOKĄTNE PIZZE ZA 29,90 (1) Będąc w Gdyńskim Multikinie otrzymałem kupon promocyjny na 2 pizze w cenie... ryszard NIE POLECAM (1) Skuszona reklamą o festiwalu makaronów postanowiłam wybrać się do Pizza Hut i... Zawiedziona Makaronowy koszmar (1) dzisiaj postanowiłam skorzystac z okazji i wybrałam się z rodziną do pizza... Małgorzata Bez dowozu! (1) Najlepsza pizza w 3mieście, ale duży minus - brak dowozu!! mmm Skąd taka obsługa? (2) Lubiliśmy razem pójść do Pizzy Hut. Nie najgorszy wystrój, ale można wygodnie... Wiktor Kiedyś było fajnie, a teraz zeszli na psy (1) Ciemno, brudne stoliki i obsługa która udaje, że nie widzi klienta. Byłem tu... zuki OK (1) Ja przeciwnie: obsluga byla na poziomie dobrych restauracji. Podkreslam:... Gal Kiepska obsługa (1) Po wejściu do restauracji czekałem 10 min. na menu. 15 min czekałem na... Klient restauracji super ! jeden wielki plus ! (1) Witam. W odróżnieniu od poprzedników i porzedniczek chciałbym jak najbardziej... Jerzy