czemu (1) bylam z mezem 3 dni temu na ibiecanej pizzy a tu taki zawod takiej NIEDOBREJ... sabina Nie polecam!!! (1) Zamówiona pizza na dowóz okazała się być nie taką pizza jaką chciałam -... xxx ODRADZAM!!! (1) Juz po raz kolejny dostałam z pizzerii na Morenie pizze zimną, spaloną, a dla... Martyna
jest naprawdę ok - polecam (1) Czasami zaglądałam do pizzerii Da Grasso, potem moje wizyty ustały. Ostatnio... Mile zaskoczeni klienci POLECAM (1) To była moja pierwsza wizyta w Da Grasso na morenie, byliśmy na pizzy z całą... Hania jest naprawde ok (2) Już kilkakrotnie tam jadłem i jest smacznie. Nie są to rarytasy najwyższej... bartek OK :) (1) moge polecic ten lokal, zamawialem wielokrotnie, razzdarzylo sie lekkiie... jurekk90 Podłe żarzie (2) Zdecydowanie nie polecam. Pizza bez smaku, sałatka krojona tydzień wcześniej.... AveDriver Polecam, polecam i jeszcze raz polecam (1) Wielokrotnie zaglądałam do pizzerii Da Grasso i można powiedzieć, że długo to... Małgosia sporo się zmieniło (1) Po długiej przerwie byłam ostatnio w tym lokalu, zdecydowana odmiana po mojej... Patrycja jestem zbulwersowana ! (3) Właśnie wróciłam z pizzeri przy ul. Marysarzówny w Gdańsku. Koszmar.... Joanna G. Lepiej :) (1) Rzeczywiście po ponownym otwarciu pizza lepsza, bardzo smaczna - i było sporo... Sylwia Ogromny plus ! (1) Od czasu kiedy pizzeria ruszyła na nowo , jest o niebo lepiej . Czas dowozu... Dawid Bardzo różnie (1) Byłem w tej pizzeri kilkukrotnie z żoną i jedliśmy pizzę na miejscu. Poza... Paweł pizzeria jest jedną wielką pomyłką (1) przy zamówieniu pizzy z moreny na morenę czas realizacji zamówienia 1:50 h,... monika Poprawcie się, proszę! (1) Pizza była trochę "niedorobiona" (wydaje mi się, że ciasto nie do końca się... Sylwia Nigdy więcej (1) Zamówiłam pizzę pół na pół. Jestem wegetarianka, a jedna połowa przyszła z... Sara fatalna obsługa (1) Rzadko jem w pizzeriach jeżeli już wychodzę to do restauracji, jednak... M. Kiepsko (1) Poszedłem dzisiaj z córą coś zjeść w tej restauracji. Zamówiliśmy lasagne i... Robcio Smacznie (1) Byłem w tej pizzeri kilka razy i za każdym razem pizza mi smakowała. Przy... Paweł