Zawiodłam się (1) Po wielu pozytywnych opiniach typu "super ciasto" "najlepsza w Gdańsku" itp.... studentka Przepyszna pizza! (1) Do Da Grasso chodzę całkiem często :) Pizza jest przepyszna. Tylko nie wiem... Sylwia jest lepiej ... (1) Rzeczywiście jest lepiej. Już powoli wygląda i pachnie jak na pizzę tej sieci... Martyna (ta, co poniżej ;))
Już się poprawiła. (1) Jadałem często w Da Grasso w Olsztynie i faktycznie na samym początku... Chupax Dobre jedzonko (1) bardzo dobre ciasto, sporo dodatków, po prostu pychotka Tomek Fan Da Grasso - rozczarowany... (1) Hmm niestety ale muszę potwierdzić to co pisali wcześniej Martyna oraz... Marcin Nie polecam! (1) pizza nie wygląda apetycznie i nie smakuje dobrze bo oszczędzacie na... Sylwia Dla mnie bomba;] (1) Zawsze zamawiałem pizzę na telefon w owym Da Grasso ale dziś postanowiłem... Mati ekstra (1) Wybrałem się ostatnio do KFC na morenie , a tam obok otworzono pizzerie... Kris słabo (1) korzystałem z da grasso na zaspie i raz w warszawie - morena to nie to samo.... dzieki Niestety... (1) Niestety to co napisała Martyna potwierdziło się. Wcześniej wielokrotnie... Marcin Hmmm.... (1) Jadłam pizzę Da Grasso z kilku różnych miejsc. Zawsze była pyszna, dobrze... Martyna Gosia - opinia (1) Najlepszy wystrój jaki widziałam. Pizze pycha a sosy jeszcze lepsze i bardzo... Gosia dejw - opinia (1) szybko i smacznie. jedyna uwaga to,że mogliby jednak tego kurczaczka curry... dejw