Pizzeria Alicante

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Sympatyczna 6/U3

Komplntnie bez smaku (1) Pizza bez smaku, składników jak na lekarstwo, tylko kierowca na czas, a... klient super (1) Szybko, tanio i baaardzo smacznie. Zamawiamy stamtad bardzo czesto jedzenie... -ja- Pierwsza Pizza (1) Zamowilem pizze capriciose xxl + sos czosnkowy z dojazdem, pizza doszla dosc... BlueChampion
Wysmienita pizzeria (1) http://www.szama.pl/Gdansk/Pizzeria-Alicante Tam znajdzieje Menu Pizzerii... Michał LUDZIE-co Wy wypisujecie (4) Dosyć tej autoreklamy.Korzystałem kilkukrotnie zmuszony tym,że konkurencja... sąsiad Reklama? Internet? (1) Trzeba umieć posługiwać się internetem... Dla mnie nie było problemu!... Iwona Co to za Pizzeria, która nie ma swojej strony internetowej? (1) Chcieliśmy zamówić coś do jedzenia. Szukamy w Internecie - pizzeria nie ma... Miłka Najlepsze Pizza w Gdańsku (1) Myślę, że należą się słowa uznania za dotąd najlepszą pizze jaką jadłem w... Leszek Typowa osiedlówka ale duże porcje :) (1) Wszystko ok gdyby nie to, że w sałatce z krewetkami krewetki były surowe!... Monika Świetna pizzeria (1) Zdecydowanie polecam. Jedna z lepszych pizzerii. Pizza bogato obłożona,... Paweł Monika - opinia (1) Dużo składników, przystępne ceny POLECAM!!! Monika