Pizzeria Alicante

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Sympatyczna 6/U3

Nie polecam (1) Zamówiłam pizzę przez telefon, pizza przyszła nawet przed czasem co jest... Niezadowolona klientka Polecam... (1) Niedawno nasza firma przeniosła swoją siedzibę w okolice pizzerii Alicante.... Monika NIE POLECAM (1) Zamowiona pizza hawajska zawierała dużo składników ale ciasto było suche, bez... darek
dramat!!!!! (1) Zamówiłam jedzenie online, prosiłam o rybę bez panierki. Oczywiście... Marta Beznadzieja. NIE POLECAM (1) Zamówiliśmy ze znajomymi dużą pizzę, calzone i de volaille z masłem, frytkami... Przemek roznie (1) nie sa stabilni kiedys zrobili bardzo dobra pizze innym razem zenada vito pyszności ! (1) Jedzonko po prostu pyszne - i nie ważne czy zamawia się pizze czy zestawy... M.M. BARDZO DOBRY OBIADEK (1) Devolaile z frytkami i surówkami rewelacja! Wszystko świeże pyszne dużo i... Pomorzanka8 Jest coraz gorzej (1) Dzwonię aby zamówić jedzonko. 1 telefon, 2, w końcu przy 3 próbie ktoś... Duniek Pychaaa (1) Zamawialam wraz z siostra pizze szpinako swietnie doprawiona mmm czosneczek... Zuzzanna Zupa w siatce (1) Zamówiłem jedzienie online przez pizza porta. Zamowilem barszcz czerwony z... Klient przez Pizza Portal Alicante - pizzeria na Sympatycznej (1) Mieszkam na WO i czasami zamawiam jedzenie w Alicante jak zależy mi na... Marek Zdecydowanie polecam (1) Nie miałam okazji jeszcze spróbować pizzy ale jeżeli chodzi o dania obiadowe... Magda Nie polecam! (1) Pizza nie dobra. Zbyt tłusta i ma w sobie najtańsze składniki. Obsługa jest... Anita szit na maxa (1) Chyba nikt z powyższych osób nie wie jak smakuje pizza. Zero smaku, dodatków... peter Marcin - opinia (1) Jak dla mnie i moich znajomych to jest najlepsza pizzeria, gdzie kiedykolwiek... Marcin pysznie (1) Pysznie i tanio.Pizza ogromna,dobre ciasto,duzo skladnikow,goraca i aromatyczna. mb Wieczne czekanie. (1) Zamawiałam tam jedzenie wiele razy, często zapominają co dokładnie się... Głodna z bloku obok smacznie i tanio (2) Zawsze miło, naprawdę tanio, a porcje są mega duże. Polecam! Anna Zmiany na plus (2) Jestem klientką od początku powstania pizzerii. Jak na osiedlowy lokal dobre... stała klientka