Pizzeria Alicante

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Sympatyczna 6/U3

Justyna - ocena (1) Dla mnie najlepsza. Super skladniki Justyna Kasia - ocena (1) Gorąco polecam! Zarówno pizze jak i dania obiadowe są bardzo smaczne, spore... Kasia SSLG - ocena (1) Lokalna pizzeria. Polecam. SSLG
SSLG - ocena (1) Pyszne jedzenie, szybka dostawa. Lokalna pizzeria z historią. SSLG Agnieszka - ocena (1) Pyszna pizza - wypróbowałam cztery smaki, dania obiadowe też na wypasie, duże... Agnieszka Aga - ocena (1) Szybka i bardzo miła obsługa :) pyszne i niedrogie jedzenie :) Aga K2w5 - opinia (1) Szybko dostarczone bardzo tanio jak na aktualne czasy i bardzo smacznie K2w5 Lokator z ul. Przytulnej - opinia (1) Bardzo dobre obiady domowe i pizza , bardzo przystępne ceny , bardzo duże... Lokator z ul. Przytulnej Beznadziejna obsługa klienta (1) Polecam jeśli ktoś chce dostać pizzę o złej porze i zostać obsłużonym na... Klient Masakra (1) Pizza to jakaś pomyłka. Ciasto niewyrobione, za pierwszym razem spalone za... Natalia Pizza jest za mała (2) Zamawiając pizzę 30 cm otrzymuje sie 28 lub 27 cm niby to szczegół ale to... ania Średnica pizzy jest zawyżona. (1) Pizza jest smaczna ale ŻADNA pizza która była przeze mnie zamówiona nie... Elitebook Bardzo polecam! (1) Bardzo miła obsługa, dania w przystępnej cenie i wszystko robione ze świeżych... KR Push a pizza (1) Headlamps tam kilkakrotnie. Pyszna pizza!!! Katarzyna Chamska obsługa (1) Co do jakosci i smaku dań nie mam zastrzeżeń, natomiast dostawca jest bardzo... Martyna czas z tym skończyć (1) Post należy skierować chyba dla właściciela tej pizzerii. Jedzenie bardzo... kp SZCZERZE NIE POLECAM (1) Pizza wg informacji podanej przy zamówieniu miała dotrzeć w godzinę i 15... rm Słaba jakość (1) Zamówiłam telefonicznie pizzę i pierś z kurczaka z pieczarkami. Jeśli chodzi... Renata dostawca (1) Nie mam nic co do jakości dań. Zapiekane makarony są przepyszne, dania mięsne... xyz Kiepska obsługa klienta (1) Mimo,że dania są bardzo dobre i w przystępnej cenie nie mogę powiedzieć nic... Iza