Re: Pizzeria Bazylia- jakie macie doświadczenia?
Halewicz, sprawę załatwiłem jak obiecałem, co prawda wpisy nie znikną, ale sprawa jest czysta i wyjasniona. Za pozwoleniem Moda cytuje jego odpowiedź.
"Witam
Jakby to Panu napisać.. Polak mądry po szkodzie. Pamiętam Panów scysje na forum, już kiedy się zaczęły prosiłem Panów o przystopowanie. Pan dalej robił swoje, ale jak widać nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Cieszę się, że udało się Panom dojść do porozumienia. Ale wpisów nie usunę. Nie tak to działa. Usuwanie wpisów “na życzenie” ich autorów było by nie fair wobec innych, a do tego powstałby niemały chaos okraszony nutką hipokryzji. Podsumowując, nie mogę spełnić Pana prośby. W razie gdyby nie odpowiadał Panu moje powyższe wyjaśnienia, to napiszę tak: nie usuwamy wątków “na życzenie”, usuwamy tylko te wpisy, które naruszają Regulamin Forum.
Moderator
e-mail: j.zakowski@trojmiasto.pl"
Tak więc od dziś zgoda, mamy wzajemnie po jednym wrogu mniej:)
Jeśli będą jakies newsy z osiedla, to je sobie tu omówimy, lub jesli będę miał jakies pytanie, bo jak widze jesteś wszechstronnie zorientowany. Tymczasem pozdrawiam, Panu Żakowskiemu dziękuję za błyskawiczna odpowiedź, no i może zmienie sobie nick, bo ten pasuje jakby tylko... do tych placków z Bazylii... Niech będzie po prostu na tym forum Wlk. Kack.
Czołem!
8
0