2x byłem chyba starczy - opinia (1) Przez chwile fajna pizza dobry ciągnący ser ale już wróciło do normy czyli... 2x byłem chyba starczy Marek - opinia (1) Pizzeria Po zmianach oceniam na duży plus. Pizza kompletnie inna niż była,... Marek T.Bartoszewicz - opinia (1) Pizza gumowa, trudna do pokrojenia , nie mówiąc o pogryzieniu. T.Bartoszewicz
porażka (1) To już nie ta pizzeria co kiedyś a cały czas kupowałem pizze składników... nie zadowolony klijent Luk - opinia (1) Pizza pyszna nie ma się do czego przyczepić Luk Dno. (1) Jeśli jesteś na diecie to ta pizzeria jest dla Ciebie.-nigdy nie dostaniesz... Mariusz Bardzo dobra pizza (1) Smak pizzy jest bardzo dobry, ciasto cienkie i smaczne, jedzenie ok. Dowóz... Mir Ja (1) Pizza ogólnie dobra ale zmiencie sos na cieście bo ja zmienię pizzerie.Sos... Ja NIE (1) czas oczekiwania 2h - to o 45 minut dłużej niż zostało zapowiedziane.... aga obsługujący ignorant (1) Zamówienie zrealizowane po 3-godzinach i dwóch telefonach. Nieuprzejmy... ELŻBIETA Ja w sumie lubię ale... (1) jedzonko dobre - oczywiście subiektywnie, bo każdy ma inny gust i wymagania.... wujek Sammi Seropodobny ser (1) Pizza cała w czyms seropodobnym. Dodatkow spod tego nie widac. Wyglada slabo... Mattio Odradzam Carbonarę (1) Odradzam Carbonarę - placek w połowie surowy, pływający w tłuszczu, przykryty... Klient super (1) Nie ma sie do czego przyczepic,od lat dobry poziom zarowo pizzy jak i obiadów klijent NIGDY WIĘCEJ!! (1) Zamawiasz pizze 30cm, a dostajesz 27cm sam karton ma 29, wiec jak pizza ma... j. Polecam! (1) Jestem zadowolonym można powiedzieć stałym klientem zamawiam kilka razy w... Tomek Polecam (1) Polecam tą pizzerie bardzo smaczne obiady jak i pizze jetem klientem od... Damian Całkiem w porządku (1) Jedzenie naprawdę smaczne, bardzo szybka dostawa online, ceny w porządku ,... Katherine Polecam (1) pizza jest naprawde dobra...ale pan,ktory przyjmuje zamowienia jak za... martka Okropna obsluga (1) Uwielbiam pizzę z Tornado chodź czasami bywa lepsza czasami gorsza ale... Zawsze usmiechnieta klientka