Marek - opinia (1) Świetne zestawy obiadowe. Podwójne porcje mięsa, dużo (a nawet bardzo dużo)... Marek ja - opinia (1) Obsługa niezbyt miła a jedzenie dobre polecam. ja żaret nie pizza (1) żart nie pizza to jest pizza to jest żart chyba. nigdy to koło pizzy nie... zjadacz pizzy
nie polecam (2) Na wstępie - pan, który dostarczył pizzę, dziwacznie się podśmiechiwał pod... aaa mały - opinia (1) kiedyś zależało im na klientach a teraz nie bo na ulotce zamówienia przyjmują... mały Nie polecam (3) Nie polecam zamawiania jedzenia w tej pizzeri. Ciasto smakuje jak z pierwszej... Glon anonimowa - opinia (1) Przyszłam do pizzeri verona zamówić pizze, babka była okropna, nie miła,... anonimowa Nie polecam (3) Szczerze nie polecam, ciasto słabo wypieczone. Klient X Obrzydzenie (1) Jadałem tam bardzo często , pizze , rollo , zapiekanki , kebaby itp . Od... Stały klient Ja - opinia (1) Jadałem w tej pizzerii od samego początku jej powstania nigdy nie narzekałem... Ja brak dostawy (2) zamowienie o kologodzin 18 40 pizza 30 cm odbiera koles przyjmuje zamowienie... Mirosław Rewelacja (2) Obok mojego bloku otworzyli nową pizzerię. Poszłam sprawdzić i... byłam mile... Agnieszka Super (1) Jestem bardzo zadowolony. Jedzenie super, miła obsługa. Polecam tom-przymorze Dobre, tanie i SZYBKIE! (1) Naprawdę polecam pizzerie! Pizza jest naprawdę rewelacyjna, może troszeczkę... Lotencjusz mniam mniam (1) Zamawiam obiadki. Porcje są na tyle duże, że ostatni filet z kurczaka z... miki polecam w 100% (1) zamówiłam pizze do pracy, przyjechała w 25 minut, jedzenie pyszne!!! Ak_86 Polecam (1) Jedzenie wyśmienite - zarówno pizza (szczególnie przepadam za grubym... Kuba Szóstka z minusem. (1) Miła,kompetentna obsługa telefoniczna.Smacznie,dodatków nie żałują.Kotlet,nie... Ola i Marek Przecietnie (1) Smak calkiem dobry,ale mało. Ceny klasyczne, dowoz trwal baaardzo dlugo. Bez... raffbee rewelacja!! (1) Wspaniała pizza, na pysznym chrupiącym cieście z dużą ilością dodatków. Dania... Alutka