Włoska pizza (1) Prawdziwa WŁOSKA pizza to nie lada wyzwanie ponieważ paradoksalnie samo danie... Marek Najsmaczniejsze pizze jakie jadłem. (2) Nie uważam się za speca od pizz niemniej, parafrazując znane powiedzenie, z... Jakubek Najlepsza pizza w Gdańsku (1) Odkąd we Włoszech jadłam niesamowicie pyszną pizzę, tęskniłam do jej... Agnieszka
super pizza (1) Jedna z lepszych pizz które kiedykolwiek jadłem. Potwierdza się stara prawda... Krzysztof Idealna (1) Zdecydowanie polecam!! Jedna z najlepszych pizz jakie jadłem!! Maciek Rewelacja (1) Bez dwóch zdań jest to najlepsza pizza w Trójmieście. Wreszcie doczekaliśmy... V Prawdziwa włoska pizza . (1) Pizza jest pyszna, zaczynając od sera i sosu pomidorowego, a kończąc na... gadget69 POLECAM ZDECYDOWANIE!!!! (1) Wyśmienite ciasto, oryginalne składniki Iwona Super ! (1) Rewelacyjna pizza - genialne ciasto i świeże składniki ! Do tego super klimat... Marcin Wspaniała pizza! (1) Z całego serca polecam tę pizzerię wszystkim fanom włoskiej kuchni i nie... Aleksandra Rewelacja (1) Nie ma lepszej włoskiej pizzy w Gdańsku Wiktor Rewelacyjna pizza (2) Pizza przepyszna! Lokal prowadzi przesympatyczny Włoch, który z uśmiechem na... Gosia Najlepsza pizza w Trójmieście! (1) Wyśmienita pizza! Przesympatyczna obsługa - kucharz to prawdziwy maestro! Nie... Tomasz Gorąco polecam (1) Wystarczy przekroczyć próg pizzerii, żeby przenieść się do Włoch. Pizza jest... Marzena fantastyczna pizza (1) Wyśmienita, prawdziwie włoska pizza, fantastyczna obsługa. Bardzo polecam. kat Polecam z całego serca! (1) Najlepsza pizzeria w mieście. Skusiłam się opiniami z trojmiasto.pl i... Kasia Rewelacja (1) Polecam z całego serca najlepsza pizza w trojmiescie. Właściciel sam robi... Emila Jedyna taka pizza w trójmieście (1) Pizza jest pyszna, zaczynając od sera i sosu pomidorowego, a kończąc na... koneserka pizzy Pizzeria Da Raffaele (1) Pizzerię Da Raffaele polecił mi znajomy. Potwierdzam,że jest to miejsce,gdzie... Jolanta Dobra pizza na cienkim cieście (1) Polecam miły właściciel,dobra pizza wystrój jak w barze ale pizza świetna Arek