o to chodzi! (1) czysto, schludnie, miło, sympatycznie, świeżo, smacznie! zamierzamy korzystać... leśnogórcy W końcu naprawdę "prawdziwa włoska pizza"! (1) Na pizzerię natrafiłem przez przypadek przeglądając opinie na Trojmiasto.pl.... Adrian Godna polecenia !! (1) Pyszna pizza prawdziwy włoski smak , zrobiona nie tylko ze świeżych produktów... Beata
Prawdziwa wloska knajpa (1) Pyszna pizza. Lekko kiczowate wnwtrze. Atmosfera jak we Wloszech 😊 Maciej Artur - opinia (1) Bardzo dobra pizza! Super! Polecam! Artur Pysznie! (1) Pyszna pizza, świetne ciasto, perfekcyjnie wypieczone, składniki świeże i... Lu Jest zacnie (1) Pizza z lekką spalenizną co w którymś momencie przeszkadzało. Może się dorobi... Ratamahatta Pyszna włoska pizza (1) Słyszałam od kilku osób same dobre opinie ba temat tej pizzerii. Poszłam... AS Pyszna Włoska Pizza (1) Przepyszne jedzenie i niepowtarzalny klimat. Pizzeria prowadzona przez... Jędrzej Genialna (1) Przepyszna pizza! Miłośnikom pizzy na modłę Włoską serdecznie polecam. Aż... Szymon Niebo w gębie (1) Bardzo przepyszne jedzenie, delikatne ciasto i dobrze przypieczone,... Stefan K. gorąco polecam!! (1) najlepsza pizza ever!!cienkie ciasto, mnóstwo dodatków, gorąca...pachnąca...... Monia Polecam ! (1) Wspaniała, włoska pizza robiona na oczach klienta. Uczta dla podniebienia. Z... Tomek Patarda! (1) Pizza pyszna,prawdziwa,doskonala!Pan Wloch przemily,mozna poczuc sie jak w... Megi Polecamy! (1) Pizza, którą trzeba spróbować! Klasa sama w sobie. Do tego przemiła obsługa... M i D Najlepsza pizza na świecie (1) Osiedlowa pizzeria kojarzy się zazwyczaj z grubym ciastem i nie dobrym... Piotr Swietna wloska pizza, prawdopodobnie najlepsza w Gdansku! (1) Lokal jest prowadzony przez Wlocha z ponad 20 letnim doswiadczeniem jako... Pawel pyszna pizza (1) pizza robiona na moich oczach z bardzo dobrej jakości składników .super... Natalia