Ania - ocena (1) Bardzo dobra pizza , zamawiam od kilku lat, tania i dobra, nie wiem skąd... Ania Ewa i Ryszard - ocena (1) Piszę opinie w imieniu rodziców, którzy są stałymi klientami weekendowymi.... Ewa i Ryszard Darek - ocena (1) Niezwykła restauracja. Ich obsługa i uwaga kulinarna są godne podziwu.... Darek
ja - ocena (1) najlepsza w trojmiescie! ja Mama - ocena (1) Pizza jak zwykle rewelacyjna. Mama Mateusz - ocena (1) Pełna petarda. Szok. Nigdy czegoś takiego nie jadłem. Będe wracał Mateusz Ania z rodziną - ocena (1) Prawdziwa włoska pizza i pyszne włoskie dania. Jeszcze nigdy się nie... Ania z rodziną jd - ocena (1) bardzo, bardzo dobra pizza. polecam jd Anna - ocena (1) Zdecydowanie najlepsza pizza w Trójmieście :) Kozia broda :) Anna janusz - ocena (1) smacznie, pachnaco janusz Piotr.p - ocena (1) Na wynos tragedia, bardzo niesmaczne Piotr.p Rd - ocena (1) Pizza smaczna, ale sa w Gdansku lepsze. Obsługa różna...zależy na kogo się... Rd Jacek Placek - ocena (1) Od lat uwielbiam ich rzymską pizzę w dużym wyborze codziennie Jacek Placek Piotr - ocena (1) Przepyszna i mega fajny własciciel!! Piotr Tomasz - ocena (1) Najlepsza włoska pizza w Gdańsku, niezmienne od lat Tomasz Stała klientka - ocena (1) Najlepsza pizza w trójmieście Stała klientka Magda - ocena (1) Absolutnie fantastyczna! Swieże, najlepszej jakości produkty włoskie. Super... Magda M - ocena (1) Nigdy się nie zawiodłem na pizzy z Szamotu, to mój ulubiony lokal na bardzo... M Klient - ocena (1) To co się tu dzieje to jakaś masakra długi czas oczekiwania, ponad pół... Klient Patrik - ocena (1) Szybka dostawa, pyszne jedzenie. Patrik