KG - ocena (1) Bardzo dobra pizza, chrupiąca, składniki świeże. Do tego sos czosnkowy-... KG Jacek - ocena (1) Świetne jedzenie, pizza pyszna, super dodatki. Obsługa miła, sprawna,... Jacek Leszek - ocena (1) W dniu 17.11.24 po 1godz 20min otrzymałem zamówione, 3 pizze ,były spalone,... Leszek
Rafał - ocena (1) Jedzenie pyszne natomiast ceny po remoncie wysoko przesadzone, do tego... Rafał Lucyna - ocena (1) Smaczna pizza, bardzo sympatyczna obsługa Lucyna Łukasz - ocena (1) Najlepsza pizza w Gdańsku Łukasz Nn - ocena (1) Pyszna pizza, doskonałe dodatki, sympatyczni Pracownicy. Mały lokal z dobrym... Nn Justyna - ocena (1) Dla mnie najlepsza. Super skladniki Justyna demogorgo - ocena (1) Pyszna pizza, dla mnie orgazm gastronomiczny!! będę wracał. Gdynia doczekała... demogorgo drtygrys - ocena (1) Bardzo instagramowo, ładnie, miła obsługa, dużo miejsca. Ceny wysokie,... drtygrys Zadowolony klient - ocena (1) Gorąco polecam jedzonko pyszne i świeże. Zadowolony klient Mart - ocena (1) Absolutnie fenomenalna pizza. Świetnie dobrane składniki, idealnie... Mart Marta - ocena (1) Pizza wg dzieci mocno przeciętna,ale największe zażenowanie,że za dostawę do... Marta Maganiusz - ocena (1) Fenomenalna pizza!! (A jadłem już w różnych pizzeriach i mam skalę... Maganiusz Wacław - ocena (1) to najlepsza Pizzernia lepszej nawet we Włoszech nie spotkałem,bardzo dobra... Wacław Hs - ocena (1) Mała, skromna i dobra. A nawet bardzo dobra! Nawet nie gorsza a moze i lepsza... Hs Agata - ocena (1) Przepyszna pizza neapolitańska w najlepszym wydaniu. Cudnie wyrośnięte i... Agata pizzożerca - ocena (1) Bardzo smaczna pizza, sympatyczna obsługa, najczęściej zamawiam na Morenie.... pizzożerca Andrzej - ocena (1) wszystko na plus Andrzej Leszek - ocena (1) Cacko znaczy prawdziwa pizza.....tylko tu Leszek