Marcin - opinia (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń co do jedzenia podawanego w tym lokalu - zawsze... Marcin Rewelacja (1) Bardzo dobre jedzonko i bardzo sympatyczna obsługa. Mimo dużego ruchu nigdy... Cichy PIzzeria Trendy -okropność (1) Pizzerię Trendy znalazłam na jakims Forum ...ludzie byli zachwycen,i więc... bet
klient (1) bardzo przytulna pizzeria, miła atmosfera, dowóz na telefon zawsze na czas,... stała klientka rewelacja (1) Gorąco polecam wszystkim którzy mają wilczy apetyt.poszedłem do lokalu z... witek NAJLEPSZA PIZZA W TRóJMIEśCIE !!! (1) Jadam w Zapiecku prawie codziennie, przetestowałam już prawie całe menu,... Anima A ja polecam! (1) Jedzenie najlepsze na świecie, miła i fachowa obsługa, a jak ktoś się nie... histeria A właśnie, że jest OK! (1) Dla mnie sosy nie mają za bardzo znaczenia, bo rzadko używam, ale mąz... Lidia tylko czemu tak długo? (1) ostatnio czekałem 1,5 godziny, ale i tak było warto hubert zazdośc? (1) Pizzeria Capriciossa wcale nie ma za wysokich cen! W porównaniu z innymi... omega maxim (1) nigdy w życiu nie widziałysmy ienkiego ciasta do pizzy z zakalcem; ani sosu... my smacznie i tanio (1) jesli chcesz smacznie, tanio i szybko zjesc to polecam La Spezie!:)... jola to jest nie pważne (1) zamówiłem pizze i powiedziano mi ,że bedzie po półtora gdzienie ze względu... kamil najlepsza pizza w Trójmieście (1) Serdecznie polecam wszystkim tę pizzerię, przepyszna pizza i nie tylko... Jacek DROGA TANDETA, NIE POLECAM NIKOMU !!!!!!! (1) LUDZIE JAK TO CZYTACIE TO OZNACZA żE SZUKACIE DOBREJ PIZZERI, MUSZę WAS... ZNIESMACZONY super (1) to jest to !!!! klientka Pizza do 40 min dostarczona po godzinie i 45 min. (1) Przeczytalem te komentarze, o tym jaka smaczna jest pizza w Da Grasso, wiec... Krzysiek Najlepsza pizza! (1) Mają bardzo dobrą naprawdę super pizze- rodzinna! Jeden jedyny raz dostałam... karolina AGA - opinia (1) jedzenie jest bardzo smaczne żurek najlepszy na świecie!!! Niezbyt długo... AGA chyba własciciele się wpisują.. (1) zennik w necie nieaktualny9 drobne 50% różnicy) , czekanie- godzina, pizza-... klient