Marta - ocena (1) W Dzikich Pląsach zorganizowaliśmy 5 urodziny naszego syna. Miejsce... Marta Dorota - ocena (1) Wiercipiętki to genialna inicjatywa i świetna forma spędzenia czasu dla... Dorota Urszula - ocena (1) Ta strzelnica to super. Byłam tu niedawno i byłam pod wrażeniem. Obsługa... Urszula
Karina Mazur - ocena (1) Byliśmy wczoraj gośćmi na urodzinkach i jesteśmy zachwyceni! Pani animatorka... Karina Mazur Artur - ocena (1) Tutaj odbyły się urodzinki mojej córki. Imprezka na super poziomie. Dzieci... Artur Dawid - ocena (1) Bardzo miło mi podzielić się pozytywną opinią na temat sali zabaw Dzikie... Dawid Gosia Krk - ocena (1) Świetnie zorganizowane 3 urodziny mojego malucha- w stylu Psi Patrol... Gosia Krk Ola - ocena (2) Bardzo słabo! Niestety panie, które pracują w tym miejscu ignorują dzieci ,... Ola Magda - ocena (1) Zabawa w Dzikich plasach jak zwykle wyśmienita co wtorek jesteśmy na... Magda Julia - ocena (1) Bardzo przyjemne, pastelowe wnętrze z licznymi możliwościami zabawy dla... Julia Aga - ocena (1) Traktują ludzi jak oszustów każąc zachować paragon i przecinając opaskę na... Aga Z woźniak - ocena (1) Ja zasadniczo nie pisze opinii ale sytuacja w Amazonii była na tyle przykra... Z woźniak Paweł - ocena (1) Super imprezka dla córki w wieku 5 lat, motywem urodzin były eksperymenty.... Paweł Adam B. - ocena (1) Bardzo fajne mieisce Adam B. Kasia - ocena (1) Bardzo polecam to miejsce na urodziny dla dziecka! Nasza córa Alicja... Kasia Mateusz - ocena (1) Chłopcy w wieku 7 i 11 lat obiegli w 10 min wszystko , po 20 min stwierdzili,... Mateusz M - ocena (1) Organizacja urodzin dla dzieci na bardzo kiepskim poziomie. Nie polecam. M Paulina Paulewicz - ocena (1) Bardzo polecam ️ dzieci zachwycone imprezka urodzinowa goście zachwyceni... Paulina Paulewicz Julia Wąs - ocena (1) Organizacja urodzin pierwsza klasa. Polecamy bardzo urodzinki Psi Patrol.... Julia Wąs Karina S. - ocena (1) Moja ulubiona sala zabaw, teraz obok domu! Cudnie. Lubię w nich dosłownie... Karina S.