Redbeetle - ocena (1) Byłam w ten weekend z dwójką maluchów! Super spędzony czas! Bardzo fajne... Redbeetle Karina - ocena (1) Urodzinki córeczki zorganizowane bardzo profesjonalnie. Jestem pod wrażeniem... Karina Patrycja - ocena (1) Najlepsze miejsce na urodzinki w całym Trójmieście. Od kiedy jest sala na... Patrycja
Zofia Śmigło - ocena (1) Moja córka już czterokrotnie korzystała z półkolonii w budumi. z pewnością... Zofia Śmigło Zofia Śmiglo - ocena (1) Bardzo fajna sala zabaw. Mnóstwo tu klocków, za każdym razem kiedy ideiedzsm... Zofia Śmiglo Zofia Śmiglo - ocena (1) To najlepiej zorganizowane urodziny na hakich byłam a regularnie świętujemy... Zofia Śmiglo HubertZ - ocena (1) Kilkakrotnie korzystaliśmy z półkolonii w budumi i muszę przyznać że syn... HubertZ HuberZ - ocena (1) Organizowałem w budumi szóste urodziny dla syna. Warsztaty dla dzieci były... HuberZ HubertZ - ocena (1) Świetna sala zabaw. w budumi jest przestronnie, kolorowo i kreatywnie.... HubertZ Kasia - ocena (1) Nie polecam, chamstwo i syf. Kasia Karolina - ocena (1) Profesjonalne przygotowanie i podejście do dzieci powoduje że wszystkie małe... Karolina Kasia - ocena (1) Świetna zabawa dla dzieci, wszystko dobrze zorganizowane. Dzieci i rodzice... Kasia HW - ocena (1) Profesjonalne podejście!!! HW A - ocena (1) Rewelacja i mega zaangażowane panie animatorki! A Małgorzata Rytlewska - ocena (1) Dzieci bardzo fajnie się bawiły, były bardzo zadowolone z imprezy. Pani... Małgorzata Rytlewska Piernik - ocena (1) Super sala, niezła organizacja imprez i wszystko dopięte na ostatni guzik Piernik Wioleta - ocena (1) Urodziny zawsze na najwyższym poziomie. Polecam serdecznie Wioleta Ksd - ocena (1) Świetnie zorganizowany i prosperujący płać zabaw Ksd Ja - ocena (1) Fajnie zorganizowane Ja Dawid - ocena (1) Super organizacją, miłą obsługa, przystępna cena, mnóstwo atrakcji pomimo... Dawid