Marta - opinia (2) Cudowne miejsce prowadzone z pasją i kreatywnością. Bogaty program do wyboru.... Marta Kasia - opinia (1) Organizowałam urodziny córki na tym placu zabaw, polecam! Nie mam większych... Kasia Paullos - opinia (1) Większość atrakcji nie działa (zjeżdżalnia pontonowa, fontanna z kulek, czy... Paullos
Kraszan - opinia (1) 6 Urodziny mojej Zuzi,animatorka Pani Wiktoria zaliczyła na 6 Takiej... Kraszan Katarzyna - opinia (1) Super miejsce dla dużych i małych. Jak dla mnie najbezpieczniejszy plac... Katarzyna A. - opinia (1) Plac zabaw czysty, dzieci mają co robić. Super tor dla starszych dzieci.... A. Gosia - opinia (1) Dzisiaj odbyły się 6 ur mojej córci :) przyznam ze przed imprezką nie robiłam... Gosia Magdalena - opinia (1) Miesiąc temu wyprawialiśmy w tym miejscu urodziny córce. Panie animatorki bez... Magdalena Aga - opinia (1) Polecam to miejsce na zorganizowanie urodzin dla dziecka. Zabawa była... Aga Łukasz - opinia (1) Wyprawilismy urodziny 4-letniego syna i było Mega. Pani animatorką w ciemnych... Łukasz Monika - opinia (1) Wspaniała obsługa!!Panie bardzo miłe, pomocne i uśmiechnięta. Monika atek - opinia (1) Bardzo dobra organizacja, polecam innym. Dziewczyna prowadząca - Wika - super... atek Dagmara - opinia (1) Polecam. Świetna zabawa dla dzieci. Animatorka Wiktoria spisała się na medal :) Dagmara Ewa - opinia (1) Pani Wiktoria jest wspaniałą , ciepłą i kreatywną osobą z super podejściem do... Ewa Michal - opinia (1) Profesjonalne podejście do dzieci polecam Michal Angelika - opinia (1) Organizowałam przyjęcie dla syna . Animatorką była p.Wiktoria- polecam .... Angelika Monika - opinia (1) Polecam animatorke Wiktorię .Bardzo empatyczna dziewczyna z super podejściem... Monika Monika - opinia (1) Super empatyczna dla dzieci i pomyslowa Wiktoria.Polecam Animatorke Monika Magda - opinia (1) Najlepsze urodzinki na jakich byłam . Animatorka Wiktoria to mistrzyni zabaw.... Magda Edyta - opinia (1) bardzo fajne miejsce na wyjście całej rodziny :) super jabłecznik :) Edyta