Asia - opinia (1) Witam. Dzisiaj odwiedziliśmy ten park pierwszy i ostatni raz . Klepowisko i... Asia Ona - opinia (1) dodałabym jeszcze możliwość wykupienia czegoś do picia i posiłku po... Ona Beata - opinia (1) Super miejsce. Nasz maluch swietnie się bawił. Na pewno będziemy odwiedzac to... Beata
Michał - opinia (1) Wyprawialismy synowi 6 urodziny na tej sali zabaw. Cała imprezka super udana.... Michał W. - opinia (1) Najfajniejszy plac w trojmiescie bez zadnych krzykliwych zabawek ,... W. świetlik - opinia (1) Jeszcze nic nie polecałam w tym portalu. Budumi jest pierwsze. SĄ tego warci.... świetlik Ada - opinia (2) Pracują fajne dziewczyny ale niestety prawie wszystkie odchodzą z pracy. Moje... Ada Paulina - opinia (1) Byłam w Lemur Park tydzień temu z rodziną. Mnóstwo ludzi. Za dużo osób... Paulina Tomasz - opinia (1) Przytulnie, czysto, miła obsługa, ale najważniejsze że dzieciaki miały wielką... Tomasz Daria - opinia (1) Chodzimy co tydzień na zajecia dla najmniejszych, panie świetnie je prowadzą,... Daria Elżbieta Mikołajczyk - opinia (1) Bardzo duży i fajny obiekt! Dodatkowym plusem jest restauracje z pysznymi... Elżbieta Mikołajczyk vvv - opinia (1) Nie polecam. Teren mały, atrakcje mało ciekawe, zwierzęta trzymane w złych... vvv Zofia Dęba - opinia (1) w budumi, jest świetnie. Cudowna atmosfera, piękne wnętrze i przyjemna... Zofia Dęba Adam - opinia (1) Największy minus to brak możliwości wykupienia jednej godziny. 35 zł na dzień... Adam Anna - opinia (1) Jestem zadowolona z wyboru miejsca na urodziny dziecka. Z przyjemnością... Anna Karola - opinia (1) Miejsce super. Panie rewelacyjne i uśmiechnięte. Impreza była na wyłączność,... Karola MaKa - opinia (1) Fajny, bardzo rozległy plac zabaw dla dzieci z restauracją. MaKa MaKa - opinia (1) Bardzo fajnie. Dzieci 5 i 7 lat były bardzo zadowolone. Rodzice za wejście... MaKa Monika - opinia (1) Odwiedziłam plac zabaw w dniu dzisiejszym wraz z córką i jej koleżankami. Był... Monika Ala - opinia (1) Plac zabaw duży jedyny minus se maluchy są ze starszakami i trzeba je... Ala