Polecam z całego serca (1) Obsługa i opieka nad dziecmi przemiła, piekny wystroj i wspaniała atmosfera.... Kamila Coraz gorzej (1) Wszystkie negatywne opinie potwierdzam. CHodzimy tam z dzieckiem od kilku... Celina Polecam! (1) Rewelacja!! Moje dziecko bardzo dobrze się tu bawiło. Indywidualne podejście... Paula
Marzenie każdego dziecka (1) Moja Marysia bawiła się świętnie na urodzinach koleżanki. Zdecydowanie... Marianna Strogonska Moim zdaniem (1) Witam w mojej opinii Lemur Park to zwykła strata pieniędzy i czasu. Teren... Daniel Fantastyczne miejsce (1) Razem z rodziną spędziliśmy tam wspaniały dzień. Dzieci były zachwycone,... PC Jacek i Basia z dziećmi - opinia (1) Polecam z całego serca Jacek i Basia z dziećmi Polecam (1) Polecam gorąco..było suuper.. Mariola nie polecam, lipiec 2019r. (1) Minusy to płacenie pełnej kwoty za niemowlaka (już od 3 miesiąca życia) gdzie... Ola Najlepsze miejsce na urodziny (1) Zrobiłam kiedyś rozeznanie cenowo miejsc, gdzie mogłabym wyprawić dzieciom... Magda Gorąco polecam (1) W Fun Parku organizowałam już 9 razy urodziny moim synom. Za każdym razem... Mama Maćka i Filipa Ciekawa opcja na wypad na weekend (1) Widziałam wiele zoo, ale po raz pierwszy miałam możliwość z tak bliska poznać... Magda Polecam (1) Trochę misz-masz atrakcji, ale zabawa jest na cały dzień. Fajny dmuchaniec, w... Dagmara Polecam! (1) Ciekawe miejsce, dużo różnorodnych atrakcji. Fajnie, że powstają nowe... Justyna Dzisiejsze 7 Urodziny Adasia (1) Chciałabym bardzo podziękować Pani Animator za całokształt prowadzenia... Gosia urodziny na medal (1) wczoraj organizowaliśmy urodziny naszej czterolatce; wszystko w fajnej,... mama Ewy dobra zabawa (1) Pewnego popołudnia byłam w Playground Arenie z synkiem. On bawił się jak... Magda Pierwszy i ostatni raz! (3) Niedorzeczne jest dla mnie by na tego typu placach zabaw płacić za niemowlę... Karolina Niebezpiecznie (1) Pierwszy raz spotkałam się, aby na tego rodzaju placu zabaw konstrukcja była... Ania tragedia (1) Jestem właśnie po imprezie urodzinowej syna na placu zabaw Kinderplaneta w CH... Gość