Natalia - opinia (1) Okropny system kasowania za rodzica - rodzice wymieniając się muszą wymienić... Natalia Anna - opinia (1) Nie polecam organizacji urodzin!!! Malowanie twarzy - pani malowała kontury,... Anna agnieszka - opinia (1) Ogólnie nie polecam. Obsługa nie kompetentna. Nie zostałam dobrze... agnieszka
Ale.wrzosek@gmail.com - opinia (1) Świetne miejsce dla dzieci. Bardzo serdecznie polecam.Organizacja urodzinek... Ale.wrzosek@gmail.com Joanna - opinia (1) Jedyny plac zabaw na którym spotkałam się z opłatą za opiekuna, za niemowlę,... Joanna Agata - opinia (1) Tak szczęśliwych dzieciaków nie widziałam chyba nigdy wcześniej!:) mega... Agata Ola - opinia (1) rewelacja! fantastyczne miejsce Ola Zaneta - opinia (1) wszystko na plus:) najczęściej wybierany przez nas plac zabaw, dzieci... Zaneta Marek - opinia (1) Wiem ze jest zima i 2 stopnie na zewnątrz ale 16 stopni w srodku to... Marek Magda - opinia (1) Dzieci zadowolone. Kawa smaczna. Animatorki super. Szczegolne podziekowania... Magda Prudence - opinia (2) Mam mieszane uczucia. Jak już pisała osoba poniżej: podawanie danych do... Prudence adam - opinia (1) Wszystko jak nalezy urodzinki syna udane adam M - opinia (1) Sala przepiękna! Obsługa przesympatyczna i dzieciaki zachwycone. Jeszcze... M Gorąco polecam!!! (1) Gorąco polecam salę Zabaw Elefun ! Piękne, świeżo wyremontowane wnętrze :)... Marlena ... (1) Kasowanie pełnej kwoty za niemowlę i 2 zł za rodzica..? Serio..? 2 rodziców,... Karolina cp - opinia (1) Dlaczego aby wejść do "parku rozrywki" należy zarejestrować się na waszej... cp Niezadowolony - opinia (1) Miejsce nadaje się do remontu. Bardzo mało atrakcji. Niezadowolony Urodzinki (1) Urodzinki w KP to duże rozczarowanie. Pani animatorka nie dawała sobie rady,... Kasia Organizacja 3cich urodzin (1) Bardzo udana impreza, Pani animatora bardzo miła, mimo dużej rozbieżności... Magda Asia - opinia (1) Super miejsce, nowiutkie, pachnące, czysciutkie w dobrej cenie. Obsługa... Asia