Plaża Piratów? po rumie moze i smakuje (1) Nie polecam! Jako pierwsze dostaliśmy grzane piwo - zimne! Juz wtedy trzeba... M. Polecam szczególnie poza sezonem! (1) Miła obsługa, dobre jedzenie, troszkę zimno ale da się przeżyć, no i te ceny!... Smyk Polecam (1) Byłam z rodziną, ceny bardzo przystepne, wrecz tanio :) karta troche mało... asia
Masakra -nigdy więcej. (3) Z menu zapowiadało się sympatycznie i milo. Ceny na poziomie dobrej... Tommy Jedzenie - pycha (1) Swietnie sie bawilismy, jedzenie bylo przepyszne, brawo dla kucharza ! Marzena nigdy więcej (1) masakryczna obsługa. pan z blond kitką do bani, nieogarnięty, gburowaty i nie... majaaaaa Nie sugerujcie sie opiniami z przed 2010 (1) Witam Piraci, W sieci krąży wiele opinii, jak przystało są one negatywne i... takiTAMgość czas podania posiłku-masakra (1) byliśmy grupą znajomych, zamówiliśmy trochę i...pierwsza zupa byla po 40 min,... marek Knajpa fajna, ale... (1) Smaczne jedzonko, widac, ze kucharz jest profesjonalista. Jedyne co mi sie... Kasia Dla wszystkich (1) Wraz ze znajomymi słyszeliśmy że na imprezie Sylwestrowej zagra D.J BORYS... enoni Polecam! klimatycznie, smacznie (1) Bardzo klimatyczne miejsce, ciekawe dania, przyrządzone z fantazją. Miła i... Magdalena zrzuta na zamrażarke (1) zimnej wódeczki na kielonka tam nie uświadczysz, cóż jak ktoś lubi może walić... obiektywny wszystko git (2) wszystko bylo by git jedzenie dobre ale bylem tam wczesniej i sytuacja sie... jaa Ekstra (1) Super Witam serdecznie jestem stałym klientem Plaży Piratów i nigdy się nie... TT Co to by było gdyby PP nie było (1) Więc nic by nie było, nie ma drugiego takiego miejsca w okolicy.... w PP... plażowicz Z innej beczki (1) Obsługę oceniam nisko bo kiedyś było lepiej wiej mam porównanie :) Sorry.... amelka będę omijać szerokim łukiem (2) niestety jedzenie jakie nam zaserwowano wyglądało średnio świeżo..i raczej... emi Jest super (1) Osobiscie nie jestem milosnikiem szant, ale klimat tawerny jest rewelacyjny,... piracki wariat polecam (1) super atmosfera, szczególnie w wieczory szantowe i celtyckie. no i ten rum na... jacan jest fajnie ale... (1) wszystko było by ok gdyby nie incydent. Byłem z przyjaciółmi w niedzielę w... zawiedziny