REWELACJA :) (1) Dla mnie rewelacja, smacznie, czysto i mega tanio, zimny browar 0,5l po 6PLN,... yvs11 Pociąg do makaronu? Żarty. (2) Uważam, że jeżeli restauracja deklaruje się w specjalizacji makaronów, to te... Katarzyna Polecam (2) Świetny pomysł - brakowało takiego lokalu w centrum Gdyni!!! Bardzo dobre... magwil
REWELACJA!! (1) Polecam wszystkim! świetna obsługa, pyszne jedzenie, bardzo czysto a ceny w... Barti MNIAMMNIAMMNIAM (1) DOBRE JADŁO, DOBRY LOKAL , WSZYZTSKO PIĘKNIE, BUZIACZKI jasuper Smacznie, szybko, sympatycznie... (1) Polecam. Szczególnie tym, którzy lubią chwycić coś na ząb w przystępnej... Gdynianka72 Atrakcyjny szyld to nie wszystko (1) Mimo zachęcającej do odwiedzenia i błyskotliwej nazwy lokalu, to co... robert.B Justyna - opinia (1) W poniedziałek podczas śnieżnej zamieci schowałam się właśnie do tego lokalu.... Justyna Polecam! (1) Ceny - bardzo przystępne; jedzenie - bardzo smczne; porcje - mogłyby być... M. Super! (1) W końcu w Gdyni można zjeść szybko i niekoniecznie kebaba ;)) Makaron z sosem... Makaroniada Pycha (1) Makaron rewelacja po prostu, polecam wszystkim na prawdę świetne miejsce! Domi Super! (1) Uwielbiam makaron pod każdą postacią, dzięki temu miejscu mogę go zjeść tanio... A. ja1 - opinia (1) Jedzenie pyszne tanie szybko podane obsługa na najwyzszym poziomie (podajze... ja1 W końcu jest gdzie zjeść w Gdyni! (1) Od dłuższego czasu nie było miejsca w Gdyni, gdzie podawane jest smaczne i... Ania Cudo! (1) W centrum Gdyni takie cudo? Od cudownego szyldu, po wystrój wnętrza i... Cwaniaczek ciekawe (1) coś mi tu śmierdzą te opinie... zero konkretów, np. jaki makaron jest dobry,... elma Smacznie (1) Smacznie, przystępnie cenowo, ładne wnętrze, miła obsługa. Wszystko czego... Ewa Wg mnie pelen wypas (1) Bylem pierwszy raz i napewno wroce.Pyszne jedzenie za male pieniazki i b.mila... bro Wspaniałe bistro (1) Wspaniałe otwarcie i strzał w dziesiątkę. Bardzo miła obsługa, wspaniałe i... Marcel Miłe zaskoczenie! (2) Trochę było mi szkoda Captaina Olsena, jednak teraz wiem, że nie ma czego... Tomasz