Średnio (1) Zachwyceni pozytywnymi opiniami postanowiliśmy wypróbować makarony na własnej... niezadowolonamaruda Tak sobie (1) Po pierwsze, nie rozumiem kto pisze te zachwycające się opinie na temat tego... Miki vicky - opinia (1) Znakomity makaron z kurczakiem i szpinakiem :) mąż wziął kalmary - tez dobre... vicky
UWAGA !!!!! (2) Tutaj Pani napisała,że jadła makaron a raczej usiłowała zjeść po czym... Ola Super (1) Uwielbiam ten bar (mniam mniam mniam ) Fajna obsługa, świetne jedzonko, super... Stała bywalczyni pyszny makaron z łososiem!!! (1) Zacznijmy od tego, że obsługa przesympatyczna, uśmiechnięta. Zawsze doradzi,... Marzena dobrze ale.. co raz słabiej.. (2) nigdy nie byłem wielkim fanem makaronów ale wiem, że to jedna z niewielu... Paweł Geniusz w swej prostocie... (3) Coś wspaniałego! Do pociągu wsiadam prawie codziennie i NIGDY nie wyszedłem z... Czarny Pysznie! (1) Naprawdę smaczne, świeże jedzonko. Na pewno nie raz tam wrócę! Molly Zero umiejętności, zero jakości, odgrzewana paćka a nie pasta. (1) Lepiej chodzić głodnym, niz jesć co koło makaronu carbonara i spagetti nie... zdegustowana do kwadratu klientk Tanio i pysznie (1) Bardzo miła obsługa i schludnie urządzony bar. Potrawy bardzo smaczne, choć... enigma R - opinia (1) Polecam wszystkim... Super jedzonko,super cena i super obsługa ;) R Smacznie, tanio, i miło (1) Jadam w "pociągu" raz na jakiś czas kiedy mam chęć na makaron. Bardzo lubię... Polka Jestem tam zawsze :) (1) Zawsze, prosto z pociągu ze Szczecina, idę do Pociągu do Makaronu :).... eeefffaaa Rewelacja (1) Gorąco polecam makarony w tym Pociągu, są przepyszne, świeże, szybko... Karolina Polecam :) (1) Do "Pociągu" chodzę średnio raz w tygodniu i muszę przyznać, że uwielbiam to... Stałą klientka Widać pociąg nie wystarczy (8) Jak sama nazwa wskazuje, specjalnością zakładu powinien być makaron,... Gjubbi Najpaskudniejszy makaron jaki jadłam... (1) Rozumiem, że 8-14 zł to nie jest wygórowana cena, ale ten makaron zasłużył... bleh pyyyysznie!!!! (1) Zajadam makaron dnia: W sosie kurkowym. REWELACJA!!!! Magda tomeee - opinia (1) Jest dobrze. Smacznie, różnorodnie, z miłą obsługą, i w przystępnych cenach. tomeee