Monika - opinia (1) Lokal fajny, jedzenie dobre, ale dymem papierosowym można sie uwędzić :/... Monika hmm.... (1) ...szczerze to ciekawe miejsce i polecam tyle ze jak juz inni zauwazyli to... dziunia Nie da sie jeść :( (1) Po raz kolejny zaszedłem na obiad do Poczekalni i... wyszedłem. Napalone i... Maciek
świetne miejsce na oglądanie meczu (1) duży tv, rezerwacja na stolik nawet 10 osobowy gratis! liga mistrzów,... kibic jessi - opinia (1) jestem zauroczona tym miejscem. jedzenie pyszne, porcje ogromne za niedużą... jessi REWELACJA (1) Polecam wszystkim tę restaurację. Obsługa, jedzenie i wystrój są świetne.... B1W Serdecznie polecam (1) Świetnie urządzona restauracja-pub. smaczne jedzonko. Rodzinna, fantastyczna... Gosia agnieszka - opinia (1) Jedzenie smaczne, polecam pierogi. Wystrój świetny, z pomyslem i charakterem!... agnieszka Rewelacyjne miejsce na wieczor kawalerski (1) Profesjonalna obsluga, dobre jedzenie, dbalosc o szczegoly i klienta.... Bogusz Mile zaskoczony (1) Jestem bardzo mile zaskoczony jakoscia dan serwowanych w poczekalni. potrafie... Maciek Zlikwiduj (1) Witam. Byłem u was pierwszy raz i niestety ostatni, choć chciałbym być waszym... Eraser Fajne miejsce dla Ciekawych Ludzi (1) To fajne miejsce dla ludzi, którzy są pozytywnie zakręceni. Dobre żarełko... Pozytywnie zakręcony Ania - opinia (1) Jedzenie poprawne. Niestety można palić a FATALNA wentylacja nie pozwala... Ania POLECAM TE MIEJSCE!! (1) naprawde fajnie............................. dmnnnnnnnn