Urząd Pocztowy

Urzędy pocztowe

Gdańsk, Racławicka 7A

Dziękuję! (1) Ze względu na stan zdrowia nie mogłam pofatygować się po przesyłkę w urzędzie... Beata NIE POLECAM! (1) Z placówki korzystam od 3 lat. Jeszcze rok, dwa lata temu obsługa była w... Klient Tragedia (1) Wysyłałam bardzo duzo paczek z tego urzędu. Ale wieczne kolejki, niechętnie... BL
Obsluga klienta (1) Probowalam odebrać list polecony z urzędu po nazwisku, bo zaginelo mi awizo.... Hanna Rozczarowana Mega + (1) Panie są przemiłe. Zwłaszcza Pani Kasia. lady M Skarga na pracę Urzędu Pocztowego ui.Racławicka 7a w Gdańsku (2) Awiza dostarczane są po terminie odbioru pisma ! panie w urzędzie... STEFAN GÓRKA Polacy to wstrętny naród (1) Wam ludzie nigdy nic nie pasuje. Wiecznie źle, wiecznie narzekacie. Jak można... klient nie dostraczają przesyłek!!!! (1) listonoszowi nie chce się donosić przesyłek, informuje o pozostawieniu awizo... Z dość !!!!! (1) mam nadzieje ze ta instytucją padnie najszybciej jak to możliwe .99% klientów... kowal TRAGEDIA (1) ..... to jest jeden z 3 minusów tej poczty. Niemiła, arogancka do ludzi,... Henryk