Gorąco Polecam (1) Jestem zadowolony z usługi firmy Parkiet-Line. Profesjonalna obsługa, duży... Piotr K. Polecam - takiej firmy szukasz (1) Firma wykonała remont podłóg (50m2 - 4 pokoje) w starym budownictwie. Zdjęto... Robert Dobry sklep (2) Firma, ktora wywarla na mnie pozytywne wrazenie, zakupy szybkie i stosunkowo... materna
TRAGEDIA (2) Nie polecam. W sklepie wszystko jest ok, miła obsługa, fachowe doradztwo. Ale... Karol Wybudowałem Dom z Premium Wood :-) (2) Witam Państwa , Długo szukałem firmy, która by mi kompleksowo położyła... Artur Super Firma Polecam !!! (2) Zakupiłem na Targówku podłogę Litą Merbau. Panowie montażyści super ją... Tymon Reklamacja to dramat (1) Z drzwi i zakupu jestem ogólnie zadowolony jednak bardzo drogie zawiasy... Karol Fuszerka (2) Ta firma to jedna wielka pomyłka. Punkt usługowy i osoba oferująca usługę to... Nizadowolony panele (1) Chciałam na początku bardzo podziękować całej kadrze sklepu DDD Gdańsk za... Renata atrakcyjne ceny (2) domo is the best !!!!!!!!! malcinek z domo szok (1) salon piątka dzwi od ręki tego czego szukałam ,podłogi wybor ogromny,co wazne... paulina Polecam! (1) Polecam firmę Parkiet - Line wszystkim tym, którzy pragną mieć piękną,... Magdalena R. dobrzy fachowcy (1) polecam tą firmę!! Parkiet przez nich wykonany wygląda wspaniale. Efekt jest... EB Polecam (1) Pan Władysław odnawiał parkiet w moim salonie - wyszło pięknie, za niską cenę... Kamil firma godna polecenia (1) Usługa wykonana terminowo, bez zastrzeżeń, zgodnie z ustaleniami. daniel Karolina - opinia (1) znajoma nam poleciła firmę i jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości usługi,... Karolina Polecam gorąco (1) Porządni fachowcy, miły kontakt, i wszystko to czego mógłbym się spodziewać... Sławek M. Jak dla mnie rewelacja (1) Rewelacyjna obsługa oraz duży wybór. W salonie w Gdańsku czułam się, jakbym... Ala Drzwi od ręki (1) To niesamowite ale właśnie tam dostałam drzwi "od ręki" i to nie sztukę czy... Kasia Solidna robota (1) dostałem namiary od znajomego na pana Darka powiedział że jest chłop... Jacek