super firma (1) Wykonanie-pierwsza klasa, terminowo, zero problemów z poziomem. Zyczę... arek Parkiet Krajowy Egzotyczny (1) Bardzo miła obsługa, Szybka tranzakcja i profesjonalne wykonanie usługi. Polecam Marcin Polecam, Polecam (1) Polecam ten salon wszystkim zainteresowanym fachową i rzeczową obsługą na... Krysia
SUPER OBSŁUGA, PROFESJONALIZM (1) Witam wszystkich i polecam ten salon sprzedaży. Pozdrawiam Panią Dorotę i... Januszek posadzki betonowe (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń co do wykonanej w moim budynku. potwierdzam... Darek Solidna robota (1) Firma miała za zadanie odnowić deskę barlinecką (17m kw):cyklinowanie i... Paweł Szeszko Firma godna polecenia (1) Firma spełniła moje oczekiwania pod każdym względem. Począwszy od wyboru... Peper IKA kolor - ODRADZAMY (1) Wyzysk wyzysk i jeszcze raz wyzysk... Nie dbaja o własnych ludzi a co dopiero... Ja bardzo fajny sklep (1) szczerze polecam! mają duuuży wybór i niskie ceny, jeżdżę tam mimo, ze... tereliye Marta - opinia (1) Blisko 100m" podlogi polozone w 2 dni. Idealnie , bez odpadow i uszkodzen.... Marta NIE POLECAM - sprzedano mi to co mieli, a nie to co chcialem (1) Totalna zlewka, podpisuje zamówienie, wpłacam zaliczkę dostaje co innego.... Ram Zdecydowanie odradzam (1) Rozumiem z mój przedmówca jest właścicielem firmy, nadgorliwym pracownikiem... Tomasz SYMPATYCZNA OBSŁUGA (1) Polecam. Tomasz Gdzie poprzednicy trafili? (1) Ja kupowałem drzwi. Super obsługa, dziewczyny sprzedające wiedzą o drzwiach i... Waldek firma dla osob z mocnymi nerwami (1) Niby wszystko ok, szeroki wybor asortymentu, naprawde fachowa obsluga, mila... olecha Wykonawstwo usługi i rozmowa z klientem (1) Termin renowacji parkietu umówiony 2 m-ce wcześniej – na 3 dni przed... Arti Nie polecam! (1) Zgadzam się z opinią poprzednika. Nie polecam korzystania z usług tej firmy.... km Terminow nie maja, wredna obsluga i jakosc gorsza niz kiedys (1) 1. Terminow nie ma. Kiedy moje zamowienie bedzie gotowe to nikt nie powie.... Piotrus